به گزارش کنکاش فردا، حجتالاسلام سید ناصر موسوی لارگانی با تاکید بر اینکه انتظار آحاد مردم اصفهان از رئیس جمهور احیای زایندهرود است، اظهار کرد: انتظار اول و آخر زن و مرد، کشاورز و صنعتگر، دانشآموز و دانشجو، شهری و روستایی جاری شدن زایندهرود آن هم بهصورت دائم است و این وعده و وعیدهایی هم که داده میشود قطعاً جوابگوی نیاز مردم اصفهان نیست.
وی درباره وعده انتقال آب از خلیج فارس به زایندهرود ادامه داد: اصفهان به یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب نیاز دارد در حالی که کل آبی که قرار است از دریا به زایندهرود منتقل شود، ۲۰۰ میلیون متر مکعب بیشتر نیست و تا آنجا که من اطلاع دارم، این میزان در نهایت تا ۱۵۰ میلیون متر مکعب بیشتر نمیرسد، این در حالی است که شیرینسازی آب برای هر متر مکعب، ۲.۵ یرو هزینه دارد که بسیار گران تمام میشود.
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان اضافه کرد: بحثها درباره شیرینسازی آب اگر هم محقق شود فقط به صنعت اختصاص مییابد و برای استفاده در دیگر مصارف صرفه اقتصادی ندارد، حتی از نظر من برای صنعت هم با این هزینه زیاد توجیه اقتصادی ندارد. برای شرب که اصلا نمیشود از آب شیرین سازی شده استفاده کرد، چون در روند شیرینسازی بخش عمدهای از املاح آب گرفته میشود و دیگر برای شرب مناسب نیست.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه انتظار اصفهان از رئیس جمهور در حوزه آب نابجا نیست، خاطر نشان کرد: اکنون یک میلیارد و دویست میلیون متر مکعب آب از سمیرم خارج میشود و حدود ۶۰۰ میلیون متر مکعب نیز آب از فریدن و فریدون شهر؛ یعنی روی هم چیزی بالغ بر یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون متر مکعب، در حالی که نیاز آبی اصفهان یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون متر مکعب است.
موسوی لارگانی با طرح این پرسش که اگر انتقال آب بین حوزهای ممنوع است چرا از اصفهان ممنوع نباشد؟ تصریح کرد: در دولت اصلاحات ۱۰۰ میلیارد تومان با دلار زیر ۷۰۰ تومان به مشاوران خارجی داده شده تا انتقال آب از بهشتآباد را بررسی کنند، حالا بعد از گذشت بیست سال میگویند این طرح توجیه اقتصادی ندارد و کسی هم پاسخگو نیست که آن ۱۰۰ میلیارد تومان چرا و کجا رفته است. خب کسانی که پول بیت المال را اینطور به خارجیها دادهاند باید مجازات شوند.
چرا در حق مردم اصفهان باید ظلم شود!؟
وی با بیان اینکه چرا پول بیتالمال را پامال کردهاند، ادامه داد: قرار بود وقتی آب در تونل سوم جاری شد، آب از سمت دیگر برای مردم یزد برود، آن وقت حرف بن – بروجن مطرح شود؛ الان تونل سوم هنوز بهره برداری نشده، اما هر دو پروژه دیگر دارد به راه میافتد؛ چرا در حق مردم اصفهان باید ظلم شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان اضافه کرد: اصلاً از رئیس جمهور انتظار نداشتیم که در بدو ورود به استان چهارمحال و بختیاری اعلام کند که همه طرحهای نیمه تمام استان همجوار باید اجرا شود؛ بر اساس کدام قانون باید این اتفاق بیفتد؟ مگر طبق مصوبه شورای عالی آب قرار نبود پروژههای نیمه تمام زیر ۵۰ درصد متوقف شود؟ و بارگذاری جدید در حوضه آبریز زاینده رود اتفاق نیفتد؟
اصفهانستیزی در همه دولتها وجود داشته است
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی به درآمدهای مالیاتی استان اشاره کرد و گفت: بودجه که از اصفهان به خزانه میرود، ۱۰ استان را تامین مالی میکند؛ مردم اصفهان قبل انقلاب از گلوی زن و بچههای خود گرفتهاند و برای حفر تونل اول هزینه کردند که امروز با مشکل روبرو نشوند و برای امروزشان پول داشته باشند؛ این حق مردم اصفهان است و نمیتوان این حق را از آنها گرفت، مثل این است که بگوییم خانهای که در اختیار فلان شخص است و او پولش را هم داده بوده از او گرفته شود.
موسوی لارگانی در پاسخ به این پرسش که آیا اراده احیای زایندهرود در وزارت نیرو وجود دارد یا خیر؟ گفت: متأسفانه این اراده وجود ندارد، من در دوره چهار دولت بودهام، اصفهانستیزی در همه دولتها وجود داشته است. وزارت نیرو نه اراده و نه حتی برنامهریزی خاصی برای احیای زاینده رود ندارد، در حالی که آخرین خواسته ما از رئیس جمهور همین احیای زاینده رود است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.