به گزارش کنکاش فردا، هدف از رونمایی و راهاندازی این مرکز، پایش مخاطرات منابع طبیعی از قبیل سیل، زمین لغزش، رانش زمین، پایش آب و هوا و گردوغبار و همچنین شدت بخشیدن به امر حفاظت در منابع طبیعی کشور است. سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور طی سال های اخیر پیشرفتهای قابل توجهی در راهاندازی سامانههای هوشمند داشته است و توانست در زمینه نرم افزار و سامانههای تخصصی توسعه خوبی داشته باشد. ایجاد سامانههایی مانند سامانه جامع پاسخگویی به استعلامات، سامانه جامع حدنگاری و اراضی و به ویژه سامانه معادن و اتوماسیون ملی که در حال راهاندازی است از مهمترین سامانههایی هستند که با هدف تسهیل در خدمترسانی به ارباب رجوع از سوی سازمان طراحی شده است. البته به بلوغ رسیدن این طرحها نیازمند منابع قدرتمندی است که بتواند از دادههای ما در برابر خطرات متعدد نظیر حملات سایبری محافظت کند. بر اساس این گزارش، در حال حاضر حدود ۳۰ دوربین در گلوگاههای جنگلی که محل رخداد حریق و قاچاق چوب است نصب و راه اندازی شده و این سامانه بوسیله دوربینها در تمامی استانها و بلوکبندیهای بحرانی راهاندازی و به مرور در حال نصب شدن است. همچنین این مرکز با نصب «جی پی اس» بر روی خودروهای گشت و مراقبت تحت رصد قرار گرفته و در مواقع لزوم بویژه آتش سوزی در جنگل ها و مراتع، خودروها را بسوی محل رخداد حریق هدایت میکند. با این اقدام از سوی سازمان جنگلها، ضریب حفاظت از منابعطبیعی کشور ارتقا پیدا کرده و به حدود ۹۰ درصد میرسد. شایان ذکر است در مراسم افتتاح مرکز مانیتورینگ و هشدار مخاطرات منابعطبیعی کشور بیش از ۱۰ دوربین تلویزیونی و همچنین اصحاب رسانه از خبرگزاری ها و روزنامه حضور داشته اند. در پایان مراسم تنی چند از خبرنگاران از موزه منابع طبیعی کشور بازدید کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.