به گزارش کنکاش فردا، «محمدمهدی برادران» امروز در نشست مشترک دبیران ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و رؤسای سازمانهای صمت کشور، اظهار داشت: برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز هشت راهبرد در نظر گرفته شده است.
وی افزود: ولایتمداری نخستین راهبرد در این زمینه است که رهبر معظم انقلاب خواستار مبارزه با قاچاق کالا و ارز هستند و نسبت به این موضوع بسیار حساسیت نشان میدهند.
معاون وزارت صمت تصریح کرد: راهبرد دوم همافزایی بین دستگاهی و استانی در ردههای مختلف در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز و راهبرد سوم قانونمند و نظام بودن در این موضوع است.
برادران خاطرنشان کرد: راهبرد چهارم همهجانبه بودن، پنجم قانونی بودن، ششم استمرار در کار، هفتم جدیت و در نهایت راهبرد هشتم توجه به پیوست اجتماعی و فرهنگی، افکارسنجی مردم و ارتباط با رسانه در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز است.
وی با بیان اینکه هدف از مبارزه با قاچاق کالا و ارز تمرکز بر روی قاچاقچیان کلان و سازمان یافته است، تاکید کرد: قاچاقچیان کلان در بازار حجم میلیارد دلاری را جابهجا میکنند، به عنوان مثال کارتن لوازم خانگی با قیمت دو میلیون تومان فروخته میشود و این نشان میدهد که قصد سوءاستفاده از آن را دارند.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت تصریح کرد: برنامه وزارت صمت برای مبارزه با کالاهای قاچاق بر اساس اولویتبندی، شامل بخش قطعات خودرو، لوازم خانگی و محصولات دخانی است و سپس در حوزه لوازم آرایشی، پوشاک، اسباببازی و پتروشیمیها ورود خواهیم کرد.
وی با اشاره به قاچاق ۵۰۰ میلیون دلاری اسباببازی در سال، تصریح کرد: در بخش قطعات یدکی خودرو بیش از ۲ میلیارد دلار سالانه کالای قاچاق جابهجا میشود که با مجموع کالاهای تقلبی به دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در سال میرسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.