به گزارش اخبارفلزات، عزتالله ضرغامی در این نشست با اشاره به اهمیت حوزه الکترونیک در رونق گردشگری بیان کرد: «ما باید با هم کار کنیم و موانع را در کنار یکدیگر برطرف کنیم. مثل یک خانواده در کنار هم قرار بگیریم.»
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی افزود: «معتقدم در بسیاری جاها حاکمیت مانع است، اما همه فعالان در این مسیر پاک و مقید نیستند. بنابراین نمیتوان نظارتی نداشت. یک شرکت با گستردگی فعالیتش موظف به رعایت قوانین است و نظارت بر آن الزام دارد.»
او با اشاره به عضویتش در شورای عالی فضای مجازی گفت: «از شما میخواهم پیشنویس قانونی با گزارههای روشن بنویسید که آن را تصویب یا توافق کنیم و سلامت جلو برویم.»
مهندس ضرغامی با ابراز امیدواری به آینده گردشگری، افزود: «ناامید نباشید. برای رونق گردشگری به طور حتم کار الکترونیک و فناوریهای نوین اجتناب ناپذیر است. هر مکانی که ارزش دیدن دارد سوژه گردشگری است و اگر معرفی مکانهای گردشگری در فضای مجازی به درستی انجام شود، گردشگران خارجی ترغیب به مسافرت میشوند.»
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با اشاره به اینکه در گردشگری استفاده از فعالیتهای الکترونیک اجتنابناپذیر است، تاکید کرد: «در این حوزه فعالیتهای سنتی و فناورانه در تعارض با هم نیستند، این دو در کنار برای رونق گردشکری مکمل یکدیگرند.»
او تصریح کرد: «همه فعالان این عرصه باید در فضای مجازی وارد شوند و ظرفیتهایشان را معرفی کنند. ما به یک هاب بزرگ نیاز داریم که سایر پلتفرمها در زیرمجموعه آن تعریف شوند. سرویسها باید همافزا شوند که خدماتشان برای عموم مردم به راحتی قابل دسترس باشند.»
در این نشست مدیران و نمایندگان فعالان گردشگری الکترونیک، چالشها و دغدغههای مربوط به حوزه خود را با وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در میان گذاشتند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.