به گزارش کنکاش فردا؛ در این دیدار فرهاد اینالوئی معاون فناوری اطلاعات بانک ایران زمین ضمن ارائه گزارشی از تغییرات ایجاد شده طی ۵ سال گذشته در حوزه بانکداری گفت: ما در سال ۹۶ شعار بانک ایران زمین را به بانک دیجیتال تغییر دادیم. بانکداری دیجیتال یعنی ارائه سرویس به کسب و کارهای دیجیتال که در سوپر اپلیکیشن های مختلف که اکنون فعال هستند و مدل بانکداری باید به گونه ای باشد که بتوانند به آنها سرویس دهند.
معاون فناوری اطلاعات بانک ایران زمین میزان تراکنش های غیرحضوری مشتریان این بانک را ۹۷ درصد بیان کرد و گفت: اکثر تراکنش های مشتریان بانک به صورت الکترونیک و خارج از شعبه از طریق همراه بانک، اینترنت بانک، خودپردازها و دستگاه های POS انجام می شود.
اینالوئی در معرفی شرکت های هلدینگ جامپ افزود: همکاران ما در شرکت سابین تجارت آریا در حوزه پرداخت دیجیتال، مرکز نوآوری ایران زمین در بخش مرکز نوآوری و زیرساخت های فنی بانکداری دیجیتال، شرکت آرمان وفاداری آریا در حوزه نئوبانک ها و باشگاه مشتریان به عنوان پیشانی بانکداری دیجیتال و شرکت پدیسار انفورماتیک در بخش پشتیبانی سخت افزاری و مجری مرکز تماس بانک ایران زمین، ۴ شرکتی هستند که بانک را در چرخه بانکداری دیجیتال پشتیبانی می کنند.
وی خاطر نشان کرد: امروز اگر مجموعه ای بخواهد یک بانک بدون شعبه داشته باشد (نئوبانک)، بانک ایران زمین این پتانسیل و بستر را دارد که زیرساخت لازم برای این کار را در اختیار آن قرار بدهد.
در ادامه این جلسه محمد حسینی کناروئی مدیر امور شعب استان های بانک ایران زمین ایجاد ارتباط شفاف بین هلدینگ بانک و مجموعه حوزه اجرا را اتفاقی خاص بیان کرد و گفت: با توجه به تغییرات بنیادی که در بانکداری دیجیتال صورت گرفته است، این دیدار نقطه عطفی برای ایجاد ارتباطات قوی تر و نهایتا بهره وری مناسب و موفقیت چند برابر برای دو طرف خواهد بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.