به گزارش کنکاش فردا، «هادی برازنده» افزود: با اجرای طرح مردمیسازی و اصلاح یارانه در دولت سیزدهم مصوب شد ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات کم بهره برای واحدهای دام و طیور اختصاص یابد که از این مبلغ تاکنون حدود ۷۸۰۰ میلیارد تومان آن محقق شده است و پرداخت این تسهیلات ادامه دارد.
مشاور معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: کارمزد این تسهیلات بر اساس ظرفیتهای دامداریها و مرغداریها متفاوت و به میزان ۱۰، ۱۲ و ۱۵ درصد است.
وی در همین حال دوره بازپرداخت این تسهیلات را ۹ماهه عنوان کرد و گفت: از حدود هفت هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات یاد شده، ۵ هزار واحد مرغداری مبلغ حدود ۴ هزار میلیارد تومان و ۸ هزار واحدهای دامداری بالغ بر سه هزارو ۸۰۰ میلیارد تومان دریافت کردهاند.
برازنده تصریح کرد: بخشی از سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداختی به واحدهای دامی در قالب دامدار کارت برای خرید نهادههای آزادسازی شده یعنی ذرت، سویا و جو به دامداران روستایی، عشایر و واحدهای صنعتی خرد پرداخت شده است.
مشاور معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، اصفهان، خراسان رضوی و مازندران را از استانهای پیشرو در جذب تسهیلات طرح مردمیسازی و اصلاح یارانهها برشمرد و افزود: مابقی مبلغ ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات کم بهره به واحدهای دام و طیور با کمک بانک کشاورزی ادامه پرداخت میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر دما و بارش ایران و کشورهای همسایه در راستای مدیریت چالشهای هیدروپولیتیک آتی در قالب یک طرح پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی دادههای آماری مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از رشد ۱۸ درصدی ارزش دارایی سرمایهگذاران خارجی در پاییز امسال است.
طبق آخرین گزارش مرکز آمار ایران از وضعیت قیمت تولیدکننده بخش معدن، نشان می دهد که این بخش در ۱۲ ماه منتهی به آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۵ واحد درصد و تورم سالانه قیمت تولیدکننده بخش صنعت نیز هفتدهم درصد کاهش یافته است.
سدهای مهم و بزرگ تامین کننده آب کشور در شرایطی نخستین ماه زمستان را پشت سرمی گذارند که ورودی آب به آنها کاهش یافته است.
دیدگاه بسته شده است.