به گزارش کنکاش فردا، بهای هر اونس طلا تا ساعت ۷ و ۵۰ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۰.۷ درصد کاهش به ۱۷۰۱ دلار و ۲۰ سنت رسید. قیمتها در روز سه شنبه ۱.۳ درصد کاهش یافت که بزرگترین درصد کاهشی یک روزه آن از ۱۴ جولای است. قیمت طلای آمریکا نیز با ۰.۰۴ درصد کاهش به ۱۷۰۲ دلار و ۲۰ سنت رسید.
شاخص دلار، که ارز را در برابر شش همتای اصلی اندازهگیری میکند، پس از ثبت بزرگترین افزایش درصدی یک روزه خود از مارس ۲۰۲۰ یک شبه، ۰.۱ درصد افزایش یافت.
شاخص بازدهی خزانهداری ایالاتمتحده نزدیک به بالاترین حد خود در سه ماه اخیر که روز سه شنبه ثبت شد، در نوسان بود. قیمتهای مصرفکننده در ایالاتمتحده به طور غیرمنتظرهای در ماه اگوست افزایش یافت.
فدرال رزرو پس از انتشار دادههای تورم، احتمالاً هزینههای استقراض ایالات متحده را سریعتر و بیشتر از آنچه قبلاً انتظار میرفت افزایش خواهد داد، به طوری که اقتصاددانان هولدینگ ژاپنی نومورا میگویند اکنون معتقدند افزایش ۱۰۰ واحدی نرخ بهره محتملترین نتیجه در نشست سپتامبر است.
حتی اگر طلا به عنوان پوششی در برابر تورم تلقی میشود، نرخهای بهره بالاتر هزینه فرصت نگهداری شمش و در عین حال دلار را افزایش میدهد.
بر اساس گزارش رویترز، ذخایر اسپیدیآر گلد تراست، بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت پشتوانه طلا در جهان، اعلام کرد که داراییهای آن در روز سه شنبه ۰.۲۱ درصد کاهش یافت و از ۹۶۴.۹۱ تن در روز دوشنبه به ۹۶۲.۸۸ تن در روز سه شنبه رسید.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۲ درصد کاهش به ۱۹.۲۹ دلار رسید. پلاتین با ۰.۳ درصد افزایش به ۸۸۰.۶۷ دلار رسید و پالادیوم با یک درصد کاهش به ۲۰۸۳ دلار و ۱۸ سنت رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.