به گزارش کنکاش فردا، قرار است بندر فاو تا سال ۲۰۳۸ به طور کامل توسعه پیدا کند و ظرفیت جابجایی آن به ۷.۵ میلیون کانتینر ۲۰ فوتی در سال برسد. در صورت تحقق این رقم بندر فاو از بندر جبل علی در دبی که هم اکنون بزرگترین بندر خاورماینه است بزرگتر خواهد شد.
بندر جبل علی ۶۷ لنگرگاه دارد و قرار است بندر فاو ۱۰۰ لنگرگاه داشته باشد.
فرهان الفرطوسی، مدیر عامل شرکت بنادر عراق اعلام کرده است که نخستین گام ساخت جاده ۵۲ کیلومتری اتصال بندر فاو به جاده ام القصر اجرا شده است. وی گفت: این جاده با عرض ۴۵ متر و ارتفاع یک متر آماده عبور خودروها شده است.
بندر فاو در نزدیکی دهانه شط العرب و کانال خور عبدالله در حال ساخت است و شرکت دوو در حال تجهیز این بندر است.
قرار است در فاز نخست بهره برداری از بندر فاو ترمینال کانتینری این بندر فعالیت خود را آغاز کند.
نخستین فاز بندر فاو در سال ۲۰۲۸ به بهره برداری خواهد رسید و پیش بینی میشود ظرفیت جایجایی آن ۴ میلیون کانتینر ۲۰ فوتی در سال باشد.
نکته اصلی این پروژه ۷ میلیارد دلاری این است که بغداد میخواهد از آن به عنوان رقیب کانال سوئز استفاده کرده و بصره را به دروازه ارسال بار به اروپا تبدیل کند، چرا که این بندر از طریق خط ریلی به ترکیه وصل خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.