به گزارش کنکاش فردا، رضا محتشمی پور در نشست کمیته صنعت، معدن و تجارت نهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ونزوئلا ضمن بیان این مطلب گفت: توسعه همکاری های معدنی در جهت بالا بردن تراز تجاری میان این دو کشور ضروری است.
وی افزود: ایران در حوزه صنایع معدنی پیشرو است و از این رو، ونزوئلا می تواند تکنولوژی های مورد نیاز خود در این حوزه را از ایران تامین می کند.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به درخواست طرف ونزوئلایی درباره توسعه همکاری ها درباره صنعت سیمان گفت: ایران در این صنعت خودکفا است و تجهیزات و فناوری احداث واحدهای سیمان در کشور ما کاملا ایرانی است.
وی ادامه داد: ونزوئلا می تواند برای ساخت و ارتقای ظرفیت تولید سیمان خود، از توانمندی شرکت های ایرانی استفاده کند.
محتشمی پور تاکید کرد: توسعه همکاری های معدنی ایجاب می کند تا طرف ونزوئلایی نسبت به روش پرداخت مطالبات شرکت های ایرانی اجرا کننده طرح در این کشور، از طریق روش های بانکی یا تهاتر و مبادله کالا با کالا تسهیل سازی کند.
اکبر صادقی مشاور امور بین الملل رئیس هیات عامل ایمیدرو نیز در این نشست، ضمن تاکید بر حل مسایل مرتبط با خط تولید سیمان سِروُاسول در کمیته حل اختلاف، خواستار تشکیل کمیته مشترک معدن و صنایع معدنی برای بررسی فنی و کارشناسی پیشنهادات طرح شده از سوی طرف ونزوئلایی شد.
بنا به این گزارش، در نشست مذکور، طرف ونزوئلایی خواستار همکاری کشورمان در موضوعاتی نظیر بازسازی کارخانه های آلومینا، فولاد و سیمان در کشور ونزوئلا شد.
لازم به ذکر است نهمین کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ونزوئلا از صبح امروز با حضور وزیر دفاع آغاز شد و در روز سه شنبه تفاهم نامه مورد توافق طرفین امضا می شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.