به گزارش کنکاش فردا،غلامعلی سلیمانی افزود: درحال حاضر پالایشگاه شیرکاله در آمل ظرفیت پالایش و فرآوری روزانه پنج میلیون لیتر شیر را دارد که با راه اندازی فاز نخست آن روزانه ۱.۲ میلیون لیتر شیر را پالایش و تجزیه میکند.
سلیمانی افزود: با توجه به نیاز روزانه حدود یک ونیم میلیون لیتری شرکت کاله آمل به شیر، کمتر از ۵۰۰ هزار لیتر آن درمازندران توسط دامداری های مازندران تامین وبقیه مورد نیاز این شرکت از حدود ۲۲ استان کشور تامین می شود.
وی ایجاد دامداری های ۱۰۰ راسی درکشور را یک اقدام مهم درتامین شیرمورد نیاز پالایشگاه های شیر در شرکت کاله برای فرآوری وتبدیل صدها محصول باارزش عنوان کرد و گفت: با واگذاری زمین مورد نیاز در مازندران که استاندار مازندران قول آن را داده، جهاد کشاورزی استان در کمترین مدت دراختیار شرکت کاله قرار دهد، حتی در امر آموزش به جوانان تحصیل کرده در روستاها برای ایجاد دامداری های کوچک نیز برعهده خواهد گرفت.
مدیرعامل وبنیانگذار شرکت کاله آمل، با بیان اینکه هماکنون محصولات «کاله» سالانه به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار صادر میشود، تصریح کرد: با راهاندازی کامل پالایشگاه شیر ارزش این صادرات به ۲ میلیارد دلار خواهد رسید و میتواند پس از صنعت پتروشیمی بیشترین ارزآوری را برای کشور داشته باشد.
سلیمانی گفت، شرکت کاله درچند دهه گذشته از فعالیت کاری خود با جذب صدها نیروی کاری متخصص وتحصیل کرده از دانشگاه های معتبر داخلی وخارجی سهم قابل توجهی درتولید واشتغال وهمچنین ارزآوری منطقه داشته واین مهم را همچنان ادامه خواهد داد.
وی اشاره به اینکه پالایشگاه شیر کاله نه تنها در کشور و خاورمیانه، بلکه در سطح آسیا جزو اولین ها و برترین هاست، تصریح کرد، با راه اندازی این پالایشگاه، از خروج سالانه یک میلیارد و ۳۰۰میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری می شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.