به گزارش کنکاش فردا، عضو هیأت مدیره شرکت شهرکهای کشاورزی گفت: نزدیک به ۲۵ هزار هکتار از اراضی شهرکهای کشاورزی را به کار مطالعاتی توسعه گلخانهها اختصاص دادهایم که حدود ۸ هزار هکتار آن برای سرمایهگذاری طی ۴ سال به مردم واگذار شده و از این سطح تاکنون ۱۲۶۰ هکتار گلخانه به بهرهبرداری رسیده است.
فرزاد زلقی اظهار داشت: نزدیک به ۴۰ هزار هکتار زمین در سطح کشور در تملک شرکت شهرکهای کشاورزی است که در قالب ۳۲۲ شهرک ساماندهی شدهاند و بالغ بر ۵۰ درصد از این سطوح را به گلخانهها اختصاص دادهایم.
وی تصریح کرد: سیاست وزارت جهاد کشاورزی با توجه به محدودیت آب، افزایش سطح گلخانههای کشور به ۱۵۰ هزار هکتار و انتقال بخش عمدهای از کشت سبزی و صیفی به محیطهای گلخانهای است که بخش مهمی از آن برعهده شرکت شهرکهای گلخانهای است.
وی افزود: ایجاد هر هکتار گلخانه حداقل برای ۱۰ نفر اشتغال مستقیم و برای تعداد زیادی اشتغال غیرمستقیم فراهم میکند.
زلقی درباره اعتبار مورد نیاز احداث گلخانه گفت: احداث و بهرهبرداری از هر هکتار گلخانه مدرن به طور متوسط حداقل ۱۵ میلیارد تومان پول نیاز دارد.
وی کمبود اعتبارات و تسهیلات بانکی را از مشکلات توسعه گلخانهها در کشور عنوان و اظهار کرد: کشاورزان یا سرمایهگذاران حدود ۳۰ درصد سرمایه مورد نیاز برای احداث و بهرهبرداری از گلخانه را میتوانند تأمین کنند و باقی باید از طریق تسهیلات بانکی فراهم شود.
عضو هیأت مدیره شرکت شهرکهای کشاورزی درباره وسعت گلخانهها نیز اذعان داشت: ما معتقدیم وسعت اراضی هر یک از شهرکهای کشاورزی باید ۵۰ هکتار به بالا و سطح هر گلخانه حداقل باید یک هکتار باشد تا فعالیت اقتصادی صورت گیرد.
وی با اشاره به سازههای گلخانهای تصریح کرد: سازندههای خوبی در کشور در زمینه گلخانهها داریم که توانستهاند حتی تکنولوژی هلندی گلخانههای شیشهای را مهندسی معکوس کنند.
زلقی ادامه داد: عمده گلخانهها با پوشش پلاستیکی هستند و ما به سمت گلخانههای شیشهای و مدرن و هیدروپونیک پیش میرویم.
وی در همین حال گفت: نوع سازه گلخانهها در هر استانی بستگی به شرایط اقلیمی، میزان باران و وزش باد دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.