به گزارش کنکاش فردا، ناصر ریاحی با بیان اینکه حذف ارز دارو، عدم تامین نقدینگی تامین کنندگان دارو و همچنین قیمتگذاری کند باعث ایجاد بحران دارو در کشور شده است، تاکید کرد: این روند که باعث ایجاد بحران شده است کماکان نیز در کشور وجود دارد، بانک ها به تامین کنندگان دارو وام نمی دهند تامین اجتماعی نیز کمکی نمیکند و بدهی تامین کنندگان را تسویه نمیکند و از آنطرف قیمت گذاری دارو توسط سازمان غذا و دارو کند انجام میشود.
وی افزود: پس از حذف ارز دارو، طرح دارویار قرار بود اجرا شود که شش سازمان دولتی نظیر بانک مرکزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه، گمرک و…آن را امضا کردند اما غیر از سازمان غذا و دارو هیچ سازمان دیگری این طرح را اجرا نکرد.
رئیس هیئت مدیره وارد کنندگان دارو ادامه داد: بانک ها وظیفه ندارند که منابع خودشان را طبق دستور بانک مرکزی برای اعطای وام خرج کنند کما اینکه نمیکنند ولی بانک مرکزی خود میتواند مستقیما مشکل تامین کنندگان دارو را حل کند و اینگونه ۹۰ درصد مشکل نقدینگی تامین دارو حل میشود.
ریاحی در ادامه گفت: سازمان برنامه و بودجه وظیفه دارد مابه التفاوت قیمت دارو را به بیمه پرداخت کند و بیمه هم پول تامین کنندگان دارو را پرداخت کند، اما از آنجا که این پول به موقع پرداخت نمیشود، ما هم نقدینگی نداریم و متوسط پرداخت پول به زمان یکسال رسیده است، لذا اگر ۱۰ هزار میلیارد تومان بودجه در اختیار بیمه قرار بگیرد، بیمه میتواند طلبهای تامین کنندگان دارو را بپردازد و دیگر آنها نیز نیازی به دریافت وام از بانکها ندارند.
وی مشکل دیگر را قیمت گذاری دارو توسط سازمان غذا و دارو دانست و اضافه کرد: این روند قیمت گذاری همیشه کُند بوده و لذا وارد کننده وقتی قیمت داروی وارداتیاش هنوز درنیامده نمیتواند آن را بفروشد و مشخص است که وقتی دارو را نفروشد نمی تواند داروی جدیدی را وارد کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.