به گزارش کنکاش فردا، در حکم محسن خجستهمهر خطاب به فریدون کردزنگنه آمده است: «با عنایت به اهمیت موضوع طرحهای ساماندهی و جمعآوری گازهای همراه نفت و مشعل و تجهیز مبادی تحویل و تحول صنعت نفت به سیستمهای اندازهگیری دقیق خودکار و در راستای اجرای قوانین و احکام بالادستی و سیاستهای کلی وزارت نفت در مسیر توسعه و بهرهبرداری از منابع نفت و گاز، کاهش آلایندگیها، لزوم حفظ و تداوم زنجیره ارزش و تأمین نیاز ظرفیت شبکه سراسری گاز، شفافسازی تراز هیدروکربوری کشور و رفع ابهام از ارقام تحویل و تحول مواد نفتی، همچنین بهمنظور یکپارچگی و تمرکز تصمیمگیری و سیاستگذاری، به موجب این حکم مسئولیت راهبری و نظارت بر طرحهای مذکور به جنابعالی محول میشود. اهم وظایف مورد انتظار در این حوزهها شامل موارد زیر است:
۱- سیاستگذاری و تدوین برنامه جامع ساماندهی و جمعآوری گازهای همراه نفت و مشعل
۲- برنامهریزی دقیق بلندمدت و کوتاه مدت برای جمعآوری گازهای همراه نفت و مشعل با تأکید بر اولویت اول این طرحها
۳- جذب سرمایهگذاری بهمنظور جمعآوری گازهای همراه نفت و مشعل
۴- راهبری و نظارت بر فرآیند برگزاری مزایده، قیمتگذاری و انعقاد قراردادهای فروش و جمعآوری گازهای همراه نفت و مشعل
۵- تدوین ابزارهای تشویقی/ تنبیهی در قراردادهای مربوطه بهمنظور تسریع در جمعآوری گازهای همراه نفت و مشعل
۶- پایش و نظارت بر اجرای کارخانههای گاز و گاز مایع، نیروگاهای برق متعلق به شرکت ملی نفت ایران و سایر پروژههای جمعآوری گازهای همراه نفت و مشعل و پایش طرحها بههمراه تسریع در راهاندازی طرحهای در حال اجرا
۷- بازنگری، اصلاح، یکپارچهسازی و تدوین دستورعملها، شیوهنامهها و ابلاغیههای موجود در راستای جمعآوری گازهای همراه نفت و مشعل
۸- اولویت تأمین مالی مورد نیاز طرحهای جمعآوری گازهای همراه نفت و مشعل از منابع داخلی در صورت تمایل نداشتن ورود بخش خصوصی
۹- مطالعه و جمعآوری آخرین دادههای اطلاعاتی در خصوص سیستمهای اندازهگیری موجود و مورد نیاز
۱۱- برنامهریزی دقیق جهت اجرای طرح تجهیز مبادی تحویل و تحول صنعت نفت به سیستمهای اندازهگیری دقیق خودکار
۱۲- پایش منظم اجرای اقدامات اجرایی طرح تجهیز مبادی تحویل و تحول صنعت نفت به سیستمهای اندازهگیری دقیق خودکار
لازم است تمامی مدیران عامل شرکتهای فرعی و مدیران و رؤسای واحدهای ستادی نهایت اهتمام خود را در راستای اجرای طرحهای فوقالذکر بهکار گیرند و همکاری شایسته را با جنابعالی بهعمل آورند. تنظیم و ارائه گزارشهای دورهای منظم از اقدامهای انجام شده مورد تأکید است.
توفیق جنابعالی را در انجام وظایف محوله از خداوند منان خواستارم.»
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تولیدکنندگان فولاد ایران طی ۱۱ ماه سال جاری میلادی (۱۱ دیماه ۱۴۰۲ تا ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳) ۲۸ میلیون تن فولاد خام تولید کردند. این رقم نیم درصد بیش از عملکرد مدت مشابه سال گذشته میلادی بوده است.
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: واگذاری زمین های کشاورزی به طرح های انرژی تجدیدپذیر به سرمایهگذاران حداکثر یک ماهه تحویل داده می شود.
اختلاف در نمودار تسلط بیتکوین تریدینگ ویو، موجب شد این رمزارز محبوب به ۹۵هزار دلار سقوط کند.
معاون شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با صدور دستورالعمل 12مادهای، بر صرفهجویی و بهینهسازی مصرف انرژی در تمام فرودگاههای کشور تاکید کرد.
دیدگاه بسته شده است.