به گزارش کنکاش فردا، رقابت گروه A دسته ۸۱ کیلوگرم وزنهبرداری زنان قهرمانی آسیا ۲۰۲۳ کرهجنوبی برگزار شد و دو نماینده برای ایران روی تخته رفتند که الهام حسینی پنجم شد و پریسا نورعلی در مکان نهم قرار گرفت.
الهام حسینی با رکورد ۱۰۶ یک ضرب، ۱۳۱ دوضرب و مجموع ۲۳۷کیلوگرم دستش به مدال نرسید و در مجموع پنجم شد.
پریسا نورعلی دیگر نماینده ایران با رکورد ۹۱ یک ضرب، ۱۱۶ دوضرب و ۲۰۷ مجموع در رده نهم قرار گرفت.
حسینی در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۲ قهرمان شد اما امسال رقیبانی از چین، مغولستان و کرهجنوبی داشت. نورعلی هم برای نخستین مرتبه درقهرمانی بزرگسالان آسیا وزنه زد.
حسینی چهار کیلوگرم رکورد یک ضرب، شش کیلوگرم رکورد دوضرب و ۱۰ کیلوگرم رکورد مجموع ایران را افزایش داد. رکورد حسینی در رنکینگ المپیک ۲۲۶ کیلوگرم بود که اکنون به ۲۳۷ کیلوگرم افزایش یافت.
دسته ۸۱ کیلوگرم زنان، وزن المپیکی است و ۱۱ وزنهبردار در این دسته وزنی با هم به رقابت پرداختند.
عملکرد دو نماینده ایران به شرح زیر است:
*حرکت یک ضرب
الهام حسینی در حرکت اول یک ضرب، ۱۰۱ کیلوگرم را مهار کرد. در حرکت دوم وزنه ۱۰۵ کیلوگرم را انداخت. کوروش باقری سرمربی تیم ملی زنان وزنه حسینی را یک کیلوگرم افزایش داد که او موفق به مهار آن شد اما مدال نگرفت و پنجم شد.
پریسا نورعلی در حرکت اول یکضرب وزنه ۹۱ کیلوگرم را انداخت و در حرکت دوم موفق به مهار این وزنه شد اما از اینکه نتوانست در همان حرکت اول وزنه ۹۱ کیلوگرم بزند با ناراحتی تخته را ترک کرد.
او در حرکت سوم هم وزنه ۹۶ کیلوگرم را انداخت تا در حرکت یک ضرب، تنها یک حرکت صحیح داشته باشد و نهم شد.
لینگ از چین با ۱۲۰کیلوگرم مدال طلا و وانگ از چین با ۱۱۵ کیلوگرم مدال نقره را به دست آورد. مونخنجانستان از مغولستان با ۱۰۸ کیلوگرم برنز گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس رزمایش نظارت بر عرضهکنندگان سموم کشاورزی در این استان با هدف پیشگیری از توزیع سموم غیرمجاز و ساماندهی زنجیره توزیع و عرضه آفت کش ها آغاز شد.
مدیر عامل گروه پترو پارس گفت: در راستای کاهش ناترازی گاز کشور، تولید و بهرهبرداری از هفتمین چاه فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه فصل سرما آغاز شد.
مجری طرح مواد و عناصر معدنی حیاتی و راهبردی ایمیدرو اعلام کرد: این سازمان برای تامین مواد معدنی حیاتی و راهبردی کشور، پنج راهکار را طی امسال اجرایی کرده است.
یکی از مهمترین پیشنیازهای ترقی و پیشرفت بنگاههای اقتصادی در فضای رقابتی کسبوکار امروز، تولید کالاها و محصولات رقابتپذیر و با کیفیت بالا است. کیفیت محصول، همواره عاملی برای اعتبار بخشیدن به جایگاه برند سازمانی در ذهن مشتریان و جلب رضایت آنها محسوب میشود. از این رو، شرکت جهان فولاد سیرجان در سالهای اخیر بر ارتقای کیفیت محصولات مطابق با استانداردهای بینالمللی و همراستا با انتظارات مشتریان متمرکز شده است. گستردگی زنجیره ارزش در این مجموعه که به عنوان مزیت رقابتی ارزشمندی نیز تلقی میشود، بر اهمیت حفظ و ارتقای کیفیت محصول میافزاید. بنابراین راهبردهای این شرکت در سالهای اخیر به سمت مدیریت کیفیت کارآمدتر و جامعتر هدایت شدهاند. دریافت گواهینامهها و استانداردهای ملی و بینالمللی، مهر تاییدی بر کیفیت محصولات این شرکت است. شرکت جهان فولاد سیرجان با توجه به توانمندی در تولید محصولات باکیفیت و چشماندازهای خود، طرحهای افزایش ظرفیت تولید و توسعه سبد محصول را در دستور کار دارد و با بهرهبرداری از این طرحها و عرضه محصولات باکیفیت، نقش و جایگاه این شرکت در بازار داخلی و بینالمللی ارتقا مییابد.
دیدگاه بسته شده است.