به گزارش کنکاش فردا، محمد جوانبخت در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره اقدامات جایگزین مذاکره برای دریافت حقآبه هیرمند از کشور افغانستان، اظهار داشت: وزارت نیرو بر اساس معاهدات فیمابین طبیعتا مسئول بخشی از اقدامات فنی و بخشی از اقدامات حقوقی است.
وی ادامه داد: در این راستا با برگزاری جلسات کمیساران و سایر جلسات حتی در سطح وزیر نیرو موضوعات مطرح، پیگیری شده و باز هم پیگیری خواهد شد. معاون وزیر نیرو درباره اقدامات جایگزین آب رودخانه هیرمند، گفت: قطعا وقتی منابع آبی هر منطقهای با مشکل مواجه شود، وزارت نیرو دست روی دست نمیگذارد، یقینا طرحهای جایگزین داریم و اجازه نمیدهیم در حوزه آب شرب مشکلی پیش بیاید.
وی درخصوص این روشها به استحصال آبهای زیرزمینی و یا انتقال آب از حوضههای نزدیک اشاره کرد و در پاسخ به این پرسش که توافقات گذشته برای نصب دستگاههای اندازهگیری برای دریافت حقآبه ایران به کجا رسیده است؟ گفت: اجرای این توافقات به شدت از سوی ما پیگیری میشود و کمیته فنی آن نیز تشکیل شده است.
وی ادامه داد: به هرحال در فرهنگ آبهای مشترک و یا آبهای مرزی، ترمی به نام بالادست و ترمی به نام پایین دست وجود دارد، رفتار این دو متفاوت است و طبیعتا دستگاههای اندازهگیری میزان برداشت آب را شفاف میکند.
جوانبخت تصریح کرد: به طور کلی به نظر میرسد که طرف مقابل به سختی قصد همراهی دارد.
معاون وزیر نیرو درباره برخی سدسازیها در کشور ترکیه نیز گفت: بسیاری از این پروژهها در درون کشور همسایه ما در حال انجام است. در این رابطه پروتکلها و روشهای متعارفپیگیری وجود دارد که انجام میشود.
معاون وزیر نیرو خاطرنشان کرد: قرار بود نشستی با طرف ترک در این زمینه داشته باشیم، در این رابطه ما نمیتوانیم به جزئیات اقدامات همسایگانمان اشاره کنیم و فقط میتوانیم به محدودیتهای ناشی از اقدامات آنها در کشورمان بپردازیم. این مسایل طی دو تا سه جلسه حضوری با آنها بیان شده است، بنا بود این نشستها ادامه یابد که به بهانههایی چون کرونا و بعد زلزله و انتخابات دچار تاخیر شده است که امیدواریم این مذاکرات ادامه یابد.
جوانبخت درباره مسائل آبی مطرح میان ایران و عراق نیز به خبرنگاران گفت: مناسبات ایران و عراق در بخش آب بهخصوص در سالجاری بسیار خوب بوده است و میتوان گفت تقریبا مشکلی نداریم.
معاون وزیر نیرو اضافه کرد: سوء تفاهمهایی که در گذشته مطرح میشد مرتفع شده است، خوشبختانه وزیر نیروی کشورمان در کنفرانس آب بغداد، مذاکرات خوبی داشتند و توافق شد نشستهای کمیته مشترک ادامه یابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تولیدکنندگان فولاد ایران طی ۱۱ ماه سال جاری میلادی (۱۱ دیماه ۱۴۰۲ تا ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳) ۲۸ میلیون تن فولاد خام تولید کردند. این رقم نیم درصد بیش از عملکرد مدت مشابه سال گذشته میلادی بوده است.
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: واگذاری زمین های کشاورزی به طرح های انرژی تجدیدپذیر به سرمایهگذاران حداکثر یک ماهه تحویل داده می شود.
اختلاف در نمودار تسلط بیتکوین تریدینگ ویو، موجب شد این رمزارز محبوب به ۹۵هزار دلار سقوط کند.
معاون شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با صدور دستورالعمل 12مادهای، بر صرفهجویی و بهینهسازی مصرف انرژی در تمام فرودگاههای کشور تاکید کرد.
دیدگاه بسته شده است.