به گزارش کنکاش فردا، روز گذشته -پنجشنبه- در یک جلسه ۳ ساعته با حضور «محمد مخبر» معاون اول رئیس جمهور، «عیسی زارعپور» وزیر ارتباطات و معاونان وی، از صاحبان کسبوکارهای اینترنتی دعوت شد تا به شرح مشکلات و طرح پیشنهادات خود بپردازند.
در این جلسه که با حضور ۱۸ نفر از مدیران و فعالان کسب و کارهای بزرگ دیجیتال در کشور برگزار شد، «رضا باقری اصل» دبیر شورای عالی فضای مجازی و مدیران سکوهای اینترنتی و فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال و کسب و کارهای دیجیتالی حضور داشتند.
«رویین صمدزاده» مشاور مدیرعامل سکوی اینترنتی شیپور این جلسه را خوب و موثر عنوان کرد و با بیان اینکه امیدوار است جلسات اینچنینی منجر به عملیاتی شدن پیشنهادات مطرح شده باشد، گفت: در این جلسه از عموم فعالان استارتاپی کشور دعوت شده بود و دغدغهها و مشکلاتی که در حوزه کسب و کار خود داشتند را با معاون اول رئیس جمهور، وزیر ارتباطات و معاونان وی که در جلسه حضور داشتند مطرح کردند.
وی گفت: عمده زمان جلسه به صحبت کسب و کارها اختصاص یافت و ۱۵ دقیقه پایانی جلسه نوبت به جمعبندی و صحبتهای معاون اول رئیس جمهور رسید و آقای مخبر قول همکاری، مساعدت و تسهیلگری را دادند.
صمدزاده تصریح کرد: معاون اول قول همکاری در خصوص مسائلی مانند رفع مشکلات ورود به بورس و مالیات را دادند و امیدوار بودند که این جلسات ادامهدار باشند.
مشاور مدیرعامل شیپور با بیان اینکه عمده صحبتها پیرامون این موضوع بود که چطور میتوان را رفع موانع به اهدافی که در خصوص سهم اقتصاد دیجیتال از اقتصاد کل کشور ترسیم شده، دست یافت درباره درخواستهایی که از سوی این سکو مطرح شد، افزود: یکی از مسائلی که مطرح شد مربوط به پیگیری وزیر ارتباطات برای رفع تحریم «گوگل پلی» بود. مالیات نیز بحث دیگری مهم دیگری بود. برخی از استارتاپها با مسائل و مشکلات مالیاتی مواجه هستند چرا که معافیت مالیاتی شرکتهای دانشبنیان نیز برداشته شده و اگر با پرونده مالیاتی سنگین مواجه شویم کارمان بسیار سخت میشود.
صمدزاده افزود: یکی از پیشنهاداتی که قصد مطرح کردن آن را داشتیم اما زمانی نبود که دربارهاش صحبت کنیم، مربوط به تخصیص ارز نیمایی بود. شرکتهای استارتاپی در بسیاری از مواقع به زیرساخت و تجهیزاتی نیاز دارند که باید با هزینه دلاری و از خارج کشور تهیه شوند. اگر برای این کار دلار نیمایی تخصیص داده شود کمک بزرگی در کم کردن هزینههای ما میشود. مسئله دیگر مربوط به جذب سرمایه بود که اکنون کمی وضعیت آن مناسب نیست. ما به دلیل قوانینی که در جذب سرمایه خارجی و دارایی نامشهود وجود دارد نمیتوانیم وارد بورس شویم، معاون اول نیز بر رفع این موانع تاکید زیادی داشت. اکنون بانکها دارایی نامشهود را به عنوان وثیقه وام به رسمیت نمیشناسند و این برای ما مشکل ایجاد میکند.
وی در پایان تاکید کرد: ما فعالان حوزه کسب و کارهای اینترنتی دوست داریم این جلسات نتایج خوبی داشته باشند و صرف برگزاری جلسه به آنها نگاه نشود و کار عملی در این خصوص رخ دهد. دید آقای مخبر نیز نسبت به این مسائل باز است و حتی در جلسه نیز عنوان کردند که برای گسترش فعالیتهای خود در خارج از کشور به دنبال سرمایهگذاران خارجی نیز باشید. ما نیز دوست داریم که با همراهی دولت این اتفاقات رخ دهد و در جلسات بعدی بتوانیم نتایج جلسه قبلی و قولهایی که داده شد را ببینیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.