به گزارش کنکاش فردا، محمدرضا زهیری امروز (یکشنبه، ۱۸ تیرماه) در آیین تنفیذ قرارداد ساخت عرشه و متعلقات سکوی میدان مشترک بلال با اشاره به اینکه سکوی میدان گازی بلال یک سکوی ۲۴۰۰ تنی است، اظهار کرد: امیدواریم بعد از دو سال این سکو ساخته و نصب شود.
وی ادامه داد: به جز تجهیزات اصلی، طراحی، مهندسی ، ساخت، حمل و نصب بهعهده ماست و بیش از ۵۰ درصد اجزای سکو نیز ساخت داخل خواهد بود.
مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی تأکید کرد: ساخت همه تجهیزات مربوط به سکو شامل سهپایه، مشعل، پل میانی و سکو بهعهده این شرکت است که در یارد خرمشهر ساخته خواهد شد.
زهیری گفت: باید تجهیزات طولانیمدت را سفارشگذاری کنیم تا طی دو سال ساخت سکو به اتمام برسد.
وی با اشاره به دیگر پروژههایی که شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی در دست اقدام دارد، افزود: در حوزه کارفرمایی پتروپارس، جابهجایی سکوی فاز ۱۱ و راهاندازی خط لوله این فاز را انجام دادیم.
مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ادامه داد: در حوزه کارفرمایی شرکت نفت و گاز پارس، پروژه جاسک را اجرا میکنیم که یک گوی شناور آن نصب شده و گوی شناور ۲ و ۳ نیز در حال آمادهسازی برای نصب است.
زهیری به احداث خط لوله جدید فاز ۱۶ پارس جنوبی اشاره کرد و گفت: در بخش دریا احداث خط لوله تمام شده و در بخش خشکی نیز کار رو به پایان است.
وی به فعالیت شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی در میدانهای مارون ۳ و گچساران اشاره کرد و افزود: در بخش کارفرمایی شرکت فلات قاره، دکل حفاری شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی در میدان رسالت مشغول حفاری است و جکت آن نیز در یارد خرمشهر در حال ساخت است و تا سه ماه دیگر نصب میشود، همچنین در فروزان ۲ سکو باید بسازیم که مشکلات قراردادی داشت که در حال حل شدن است.
مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی گفت: در میدان ابوذر یک خط لوله ۷۰ کیلومتری باید احداث شود که لولهها آماه شده است و از مهرماه نصب لولهها را انجام میدهیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.