به گزارش کنکاش فردا، محمدنور موسوی افزود: سال گذشته نیز در مجموع بیش از ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی استان هرمزگان را جهت سرمایهگذاری به طرحهای کشاورزی و صنعتی اختصاص دادیم.
وی بیان کرد: اراضی ملی یادشده به طرحهای وابسته کشاورزی در زمینه شیلاتی، گلخانه و امور کشاورزی و طرحهای صنعتی بزرگ (همچون ساخت پتروپالایش شهید سلیمانی، نگین مَکُران و صنایع غرب بندرعباس و حوزه شرق استان) تخصیص پیدا کرده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان اظهار کرد: همچنین اراضی مورد نیاز شهرکهای صنعتی که مردم بتوانند برای توسعه کارهای صنعتی سرمایهگذاری کنند نیز در اختیار سرمایهگذاران قرار داده شده است.
موسوی، هرمزگان را استانی در حال توسعه با بستر مناسب برای سرمایهگذاری عنوان کرد و گفت: هر سرمایهگذاری که بخواهد در این استان سرمایهگذاری کند به طور قطع بعد از انجام بررسیهای لازم، مناطقی که مشکل ندارند و مناسب سرمایه گذاری هست، تخصیص زمین صورت میگیرد.
هر سرمایهگذاری که بخواهد در این استان سرمایهگذاری کند به طور قطع بعد از انجام بررسیهای لازم، مناطقی که مشکل ندارند و مناسب سرمایه گذاری هست، تخصیص زمین صورت میگیرد.وی ابرازامیدواری کرد: با سرمایهگذاری شیلاتی و صنعتی هم استان توسعه پیدا کند و هم تولید رشد پیدا کند و در نهایت منجر به ایجاد اشتغال پایداری میشود.
کاهش زمان پاسخگویی به استعلامات منابع طبیعی هرمزگان
مدیرکل منابطع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان همچنین با اشاره به کاهش زمان پاسخگویی به استعلامات منابع طبیعی گفت: سال گذشته زمان پاسخگویی به استعلامات ۳۲ روز بود که امسال با دستور استاندار و برنامهریزی انجام شده به ۲۰ روز کاهش یافته است.
موسوی یادآورشد: طبق برنامهریزی که انجام شد توانستیم سال گذشته از نظر تعداد، ثبت و زمان پاسخگویی به استعلامات در کشور رتبه نخست را کسب کنیم.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از اقداماتی که در ارتباط با بحث زمین انجام دادیم، این بود که اراضی مورد نیاز مسکن ملی در روستاها و شهرها را تامین کردیم و بیش از ۹۵ درصد روستاها اراضی مورد نیازی که مسکن درخواست کرده، تامین کردند که بتوانند واگذاری زمین برای مسکن انجام شود.
مدیرکل منابع طبیعی هرمزگان اظهار کرد: برای مسکن ملی نیز هرمزگان یکی از استانهای پیشرو در این زمینه بوده که زمین مورد نیاز اداره راه و شهرسازی را به محض الحاق تغییر و تحول انجام داده تا بتواند در این زمینه هم آن رشد لازم را داشته باشند و برای خانهدار شدن مردم اقداماتی انجام دهند.
به گزارش ایرنا، از مساحت هفت میلیون و ۲۰۰ هزار هکتاری استان هرمزگان، ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار هکتار جزو عرصه های منابع طبیعی است که یک میلیون و ۹۲ هزار هکتار آن جنگل، چهار میلیون و ۹۳ هزار هکتار مرتع و یک میلیون و ۵۶۵ هزار هکتار آن را بیابان تشکیل می دهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون جهادکشاورزی از امضای ۱۷ قرارداد در زمینه های مختلف کودهای زیستی، آفتکش ها، لبنیات بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی و بخش خصوصی خبر داد.
رئیس پژوهشگاه نیرو گفت: سال گذشته نزدیکبه ۱۳۰ میلیارد دلار منابع در بخش انرژی به دلایلی مانند اتلاف انرژی و پرداخت یارانهها در این حوزه از دست رفت.
سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات از ایجاد امکان ثبت شکایت از تماسهای صوتی ارزش افزوده تبلیغاتی مزاحم و ناخواسته در سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات ۱۹۵ خبر داد.
روز سهشنبه 18 دی ماه 1403، نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اهالی رسانه در حاشیه نخستین روز از ششمین دوره جشنواره ملی فولاد در برج میلاد برگزار شد.
دیدگاه بسته شده است.