به گزارش کنکاش فردا،احمد الأسدی وزیر کار و امور اجتماعی جمهوری عراق در دومین روز حضور در ایران از شرکت کارخانجات داروپخش زیرمجموعه شرکت سرمایهگذاری دارویی تأمین(تیپیکو) بزرگترین هلدینگ صنعت دارویی کشور بازدید کرد.
«منصور نکویینیا» مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری دارویی تأمین در این دیدار با اشاره به ظرفیتهای هلدینگ تیپیکو اظهار داشت: تیپیکو ۳۰ درصد از بازار داروی ایران را در اختیار دارد و با این وجود برنامه لازم برای توسعه صادرات محصولات دارویی ایرانی به کشور عراق فراهم است.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری دارویی تأمین با بیان اینکه کشورهای همسایه ایران به داروهای ایرانی و خرید این محصولات تمایل دارند، افزود: تفاهمنامه تأمین دارویی بین تیپیکو و چند کشور آفریقایی در سفر رئیسجمهور به آفریقا منعقد شده است.
وی با اشاره به ظرفیتهای توسعه همکاریها با کشور عراق، گفت: این مهم در راستای سیاستهای اقتصادی و ارتقای بهرهوری در دولت مردمی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دنبال میشود.
در این دیدار هیئت عراقی از دو خط تولید سرم و استریل بازدید و در جریان روند تولید قرار گرفتند.
«احمد الأسدی» وزیر کار و امور اجتماعی عراق و هیئت همراه در سفر چهار روزه خود به ایران علاوه بر دیدار با «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و امضای بیانیه مشترک با رئیس سازمان بهزیستی کشور، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، رئیس سازمان آموزش فنیوحرفهای، مدیرعامل بانک رفاه کارگران، مدیرعامل جمعیت هلال احمر و جمعی از معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دیدار خواهند داشت.
مشاوره در حوزه توسعه کسبوکار، تأمین مالی و اعتبارات خُرد، آموزشهای فنیوحرفهای، آموزش کارکنان تأمین اجتماعی و سرمایهگذاری شرکتهای تابعه از موارد مورد مذاکره طرفین است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.