به گزارش کنکاش فردا، نوشادی با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه تأسیسات تقویت فشار گاز شهید رفیعی راد (آرادان)، حجم سرمایهگذاری برای این طرح را ۴۰ میلیون یورو و ۴۱۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و اظهار داشت: این طرح در زمان ۳۰ ماه اجرایی شده است.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: این ایستگاه در استان سمنان و روی خط اصلی ۴۸ اینچ شمال- شمال شرق کشور نصب شده است.
وی افزود: با راهاندازی این ایستگاه، ظرفیت انتقال گاز، روزانه ۱۰ میلیون مترمکعب به سمت شمال و شمال شرق افزایش مییابد و از ۶۰ به ۷۰ میلیون مترمکعب در روز میرسد.
نوشادی گفت: با توجه نیاز ارزی کشور، داخلیسازی قطعات بسیار مهم است و در حال حاضر ۹۰ درصد کالاهای طرح آرادان از جمله کمپرسور، ظروف تحت فشار برق و شیرآلات از سوی شرکتهای دانشبنیان داخلی ساخته شده است.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران توان کل تأسیسات را ۷۵ مگاوات ذکر کرد و ادامه داد: در این تأسیسات برای اولینبار در کشور از سیستم کنترل ایرانی بهرهگیری شده است و کارشناسان ما ساخت تجهیزات را ایرانی و بومی کردند.
وی در خصوص نحوه مواجهه با نوسانات ارزی، بیان کرد: همکارانم در امر تصمیمگیری مدیریت پروژه انعطاف پذیری داشتند و به محض اینکه نرخ ارز دچار نوسان میشد، شیوههای اجرایی پروژه را تغییر میدادند و تصمیمات جسورانهای میگرفتند.
نوشادی گفت: افتخار میکنیم که به خودکفایی رسیدهایم و باید فرصتهای مهندسی و پیمانکاری در خارج از مرزها ایجاد و در این زمینه برندسازی کنیم.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران تاکید کرد: حتی اگر محدودیت گاز وجود نداشت باید در مصرف گاز صرفهجویی میکردیم؛ امروز ضریب نفوذ گاز را در کشور به ۹۹.۵ رسیده است، اما مصرف بهینه و متنوع کردن سبد انرژی ضرورت دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.