به گزارش کنکاش فردا، عباس هاشمی، در پاسخ به اینکه کدام لوازم خانگی ایرانی به اروپا صادر میشود، اظهار کرد: در حال حاضر صادرات اجزا و قطعات بیشتر به ترکیه انجام میشود و آبگرمکنهای گازی نیز به برخی کشورهای اروپایی از جمله ایتالیا و برخی کشورهای بلوک شرق صادر میشود. به طور کلی بیشتر صادرات لوازم خانگی در حوزه محصولات بزرگ است.
به گفته وی از صادرات سالانه حدود ۳۰۰ میلیون دلار، حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار دلار از آن به کشورهای اروپایی و مابقی به کشورهای همسایه، سی آی اس و حوزه خلیج فارس انجام می شود.
هاشمی همچنین در پاسخ به سوالی درباره ظرفیت کنونی صادرات لوازم خانگی، تصریح کرد: در حال حاضر یک بازار ۵۵۰ میلیون نفری در منا، یعنی خاورمیانه، آفریقای شمالی و کشورهای سی آی اس وجود دارد که ارزش این بازار به ۳۷ میلیارد دلارمیرسد.
به گفته وی ورود به این بازارها وابسته به حمایت دولت، انعقاد قراردادهای ترجیحی منطقهای، وضعیت اقتصادی و سیاسی کشور، فعال شدن رایزنهای بازرگانی، سفارتخانهها و تعاملات با دنیا است.
دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی با بیان اینکه در صورت فراهم شدن شرایط صادرات، ظرفیت تولید نیز در داخل ایجاد میشود، تصریح کرد: همانطور که شاهد بودیم تولید طی یک سال بعد از تحریمها رشد کرد و همچنان امکان توسعه در این صنعت وجود دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.