به گزارش کنکاش فردا، سهیل قیاسی بازرس انجمن شرکتهای هواپیمایی با اشاره بر ادامهدار بودن ممنوعیت پروازهای چارتری در فصل پاییز، گفت: قانونی که از سوی سازمان هواپیمایی و دستوری از سوی وزیر راه و شهرسازی ابلاغ شد شرکتهای هواپیمایی را ملزم به اجرای این قانون میکند که البته در این دستور باید تغییراتی ایجاد شود و مسیرهای پر تردد و پروازهای فصلی طی سال مانند کیش و قشم و… نیاز به فروش بلیت چارتری دارند تا هواپیما با صندلی پر این مقاصد را طی کند.
بازرس انجمن شرکتهای هواپیمایی در ادامه تصریح کرد: البته در خصوص اجرای آزادسازی بلیتهای چارتری در مقصدهای پر تردد و پروازهای فصلی درحال پیگیری هستیم تا میزان پروازها و مسافرین افزایش یابد و پیگیری اجرای قانون آزادسازی قیمت بلیت هواپیما هستیم و در ستاد تنظیم بازار این مسئله مطرح شده است که شخصاً معتقدم با آزادسازی رقابت بهتری در حملونقل هوایی خواهد افتاد.
وی گفت: با آزاد سازی بلیت رقابت بهتری بین ایرلاینهای دیگر رخ میدهد و قطعاً شرکتی از جیب خود ایرلاین هزینه کند در نتیجه کف قیمت بلیتهای هواپیمایی یک عدد مشخصی خواهد شد و سقف قیمت نیز رقابتی میشود.
قیاسی اعلام کرد: یک شرکت هواپیمایی تا پایان سالجاری ۹ فروند هواپیمای جدید را وارد خواهد کرد که البته مجموعاً این شرکت هواپیمایی ۱۲ فروند هواپیمای جدید خریداری کرده که به مرور زمان با انجام مراحل خرید وارد مدار سرویسدهی خواهند شد.
این مقام مسئول در پایان گفت: البته در موضوع حمایت از ایرلاینهای که در پروازهای اربعین شرکت داشتند مقرر شد که وزارت راه و شهرسازی به ازای هر صندلی خالی ۱.۵ میلیون تومان به ایرلاینها پرداخت کند که سال گذشته نیز همین روند مقرر شده بود که به ازای هر صندلی یک میلیون تومان به شرکتهای هواپیمایی پرداخت کند که هزینههای سال گذشته هنوز پرداخت نشده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.