به گزارش کنکاش فردا، وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه مردمی سازی اقتصاد یکی از عناصر مهم در الگوی حکمرانی انقلاب است، گفت: باید از ظرفیتهای مردم در اتخاذ تصمیم و اجرایی کردن سیاستها استفاده کنیم. سید احسان خاندوزی در مراسم امضای تفاهمنامه سازمان بسیج مستضعفین و وزارت امور اقتصادی و دارایی، اظهار […]
به گزارش کنکاش فردا، وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه مردمی سازی اقتصاد یکی از عناصر مهم در الگوی حکمرانی انقلاب است، گفت: باید از ظرفیتهای مردم در اتخاذ تصمیم و اجرایی کردن سیاستها استفاده کنیم.
سید احسان خاندوزی در مراسم امضای تفاهمنامه سازمان بسیج مستضعفین و وزارت امور اقتصادی و دارایی، اظهار کرد: مردمی سازی اقتصاد در نگاه ساده به این معناست که بتوانیم ارتباط و اقناع بیشتری با خواست و رفع مشکلات مردم داشته باشیم.
وی افزود: مردمی سازی اقتصاد در واقع فرهنگ مدیریتی برخواسته از توده مردم است.
وزیر اقتصاد بیان کرد: در مردمی سازی اقتصاد مردم نقش بهرهبردار از فعالیت اقتصادی را دارند و در مرحله بعد مردم از بهرهبرداری به میداندار تبدیل میشوند.
خاندوزی گفت: مردمداری یعنی از ظرفیت مردم در اتخاذ سیاست، پیاده سازی و اصلاح امور استفاده کنیم.
وی ادامه داد: با اجرای مردمی سازی اقتصاد از ظرفیت مردم که بالاترین ظرفیت نسبت به طرفیت رسمی موجود که مبتنی بر درون سازمان است، وارد ظرفیت برون سازمانی میشویم که تصمیم سیاستگذار اصلاح میشود.
وزیر اقتصاد بیان کرد: استفاده از ظرفیت مردم در مرحله پیادهسازی سیاستها کمک میکند ضعفهای نظام مدیریتی که دچار آن هستیم را برطرف میکند و از آفات دور میکند.
خاندوزی اضافه کرد: مردمی سازی اقتصاد در مرحله نظارت زمینه را برای توسعه نق مدیریت و رهبری فراهم میکند و دیگر امکان فریب نیست زیرا با استفاده از این ظرفیت میلیونی مردم توان چند برابری برای اقتصاد فراهم میشود.
وزیر اقتصاد در حاشیه این مراسم گفت: یکی از مهمترین تدابیر برای مردمی سازی اقتصاد استفاده از ظرفیت سازمان مردمی بسیج است.
وی اظهارداشت: یکی از وجوه تمایز این دولت در حوزه تسهیلات تبصره ۱۸ که نرخ ترجیحی دارد این است که این تسهیلات را به لحاظ کمیت و کیفیت افزایش دهیم.
خاندوزی ادامه داد: در سال اول دولت سیزدهم رقم تسهیلات به ۴۶ هزار میلیارد تومان رسید و امسال از این عدد فراتر خواهیم رفت. تلاش ما این است که با استفاده از ظرفیت مردمی تسهیلات را به حوزههایی دهیم که در نهایت پولپاشی رخ ندهد.
وزیر اقتصاد بیان کرد: در سال اول نرخ سود ۹ تا ۱۲ درصد را برای تسهیلات داشتیم و تلاش ما این است که نرخ ترجیحی تسهیلات را تداوم ببخشیم.
وی در مورد آخرین وضعیت شرکت هفتتپه گفت: با توجه به اینکه در زمینه شرکت هفت تپه و انتقال آن از طریق پیمان مدیریت و تجربه دولت در این زمینه، اتفاقات مثبتی رخ داد و رضایتمندی کارگران را شاهد هستیم، پس از نهایی شدن اقدامات کارشناسی، طبق مصوبه شورای هماهنگی سران قوا و براساس بررسی آخرین صورت مالی شرکت تعیین تکلیف شرکت هفت تپه انجام میشود.
وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان بسیج مستضعفین تفاهمنامهای در زمینه اقتصاد مردم پایه امضا کردند؛ در این مراسم سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و غلامرضا سردار سلیمانی، رییس سازمان بسیج مستضعفان برگزار شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رقابتپذیری و رشد جایگاه در فضای پیچیده امروز کسبوکارها، پیشنیازهای بسیاری را میطلبد که بیتردید ارتقای بهرهوری از مهمترین آنها است. این موضوع در صنعت فولاد به عنوان صنعتی مادر که به طور مستقیم بر پیشبرد فعالیتها در بسیاری از صنایع دیگر و در نهایت توسعه صنعتی و اقتصادی کشور تاثیرگذار است، اهمیت ویژهای دارد. شرکت فولاد اکسین خوزستان با تولید محصولات ارزشافزای فولادی، نقش منحصربهفردی در حلقه نهایی زنجیره فولاد ایران ایفا میکند. این شرکت گامهای استواری را در راستای ارتقای بهرهوری تولید و تاثیرپذیری حداقلی از چالشها و موانع موجود برداشته؛ مسیری که با دستاوردهای قابلتوجهی نیز برای این شرکت همراه بوده است.
مشخصا این روزها و از زمانی که موضوع توسعه اقتصاد دریامحور وارد ادبیات اقتصادی کشور شده است، توجهات نیز به سمت مناطق ساحلی و بنادر کشورمان معطوف شده و این درحالی است که ایران علاوه بر خزر در شمال و خلیج فارس در جنوب کشور، دریای «مَکُران» یا بهتر بگوییم منطقه مکران را هم در اختیار دارد که نوار ساحلی آن از میناب هرمزگان تا گواتر در جنوب سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
توافق اخیر معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی برای ایجاد بسترهای نظارتی و حمایتی جدید، امنیت و شفافیت در مدیریت کارگزاران رمزپول و پرداخت یاری ها، امیدواری ها برای ساماندهی و بهبود شرایط در حوزه رمزارز و صرافی های رمزارزی را قوت بخشیده است.
بهرهوری در محیط کسبوکار به صورت استفاده بهینه و کارآمد از مواد و منابع در دسترس تعریف میشود. این مقوله در صنعت آلومینیوم کشور که به لحاظ تامین مواد اولیه با محدودیت مواجه است و به عنوان صنعتی انرژیبر شناخته میشود، اهمیت دوچندانی دارد. شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب (سالکو)، به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان آلومینیوم کشور، موضوع ارتقای مستمر بهرهوری را در همه ابعاد و جوانب فعالیت خود در قالب برنامههای مختلف دنبال میکند. به علاوه، این شرکت با بهرهمندی از تکنولوژیهای پیشرفته و بهکارگیری منابع انسانی متخصص، عملکرد و کارایی فرایندها را تا حد ممکن افزایش داده است که این امر در رشد رقابتپذیری و سودآوری این شرکت نیز موثر واقع میشود.
دیدگاه بسته شده است.