به گزارش کنکاش فردا، گزارش وضعیت کل مانده سپردهها و تسهیلات ریالی و ارزی بانکها و مؤسسات اعتباری به تفکیک استان در پایان تیر ماه سال ۱۴۰۰، حاکی از آن است که مانده کل سپردهها بیش از ۴۴۲۸۵ هزار میلیارد ریال بوده که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۱۳۶۹۸.۹ هزار میلیارد ریال (۴۴.۸ درصد) و نسبت به پایان سال قبل معادل ۵۵۳۰.۴ هزار میلیارد ریال (۱۴.۳ درصد) افزایش نشان میدهد. بیشترین مبلغ سپردهها مربوط به استان تهران با مانده ۲۴۴۲۹.۳ هزار میلیارد ریال و کمترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویر احمد معادل ۱۰۸.۵ هزار میلیارد ریال است.
همچنین مانده کل تسهیلات بیش از ۳۲۵۳۵.۴ هزار میلیارد ریال است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۱۱۲۸۷.۱ هزار میلیارد ریال (۵۳.۱ درصد) و نسبت به پایان سال قبل ۴۶۱۲.۷ هزار میلیارد ریال (۱۶.۵ درصد) افزایش داشته است. بیشترین مبلغ تسهیلات مربوط به استان تهران با مانده ۲۱۲۵۴.۳ هزار میلیارد ریال و کمترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد معادل ۱۰۲.۵ هزار میلیارد ریال است.
گفتنی است: نسبت تسهیلات به سپردهها بعد از کسر سپرده قانونی ۸۱.۵ درصد است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال قبل، به ترتیب ۵ و ۱.۳ واحد درصد افزایش نشان میدهد. نسبت مذکور در استان تهران ۹۵.۱ درصد و در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۰۶.۸ درصد است.
بانک مرکزی تاکید کرده است که یکی از علل مهم بالا بودن رقم تسهیلات و سپردهها در استان تهران، استقرار دفاتر مرکزی بسیاری از شرکتها و مؤسسات تولیدی سایر استانها در استان تهران بوده و عمده فعالیتهای بانکی آنها از طریق شعب بانکها و مؤسسات اعتباری استان تهران انجام میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.