وی افزود: دولت ها در گذشته اقدام به استقراض از بانک مرکزی میکردند و حتی این میزان ارز در کره جنوبی را دولت قبل استفاده کرده بود بنابراین این منابع جدید که به تازگی در حساب بانک های ایرانی در قطر واریز شد به عنوان پشتوانه پول ملی در بانک مرکزی ذخیره خواهد شد که به مدیریت بهتر بازار ارز کمک خواهد کرد. عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: قطعاً تثبیت در بازار ارز ثبات در سایر بازارها را نیز در پی دارد و در سایه این آرامش و ثبات ما میتوانیم رونق در بخش تولید را هم تجربه کنیم. دشتی اردکانی اضافه کرد: با رشد و رونق تولید در سایه ثبات ایجاد شده در بازار ارز شاهد افزایش توان خرید مردم و بالا رفتن ارزش پول ملی و بهبود وضعیت معیشتی مردم خواهیم بود که این مسئله در میان مدت دور از دسترس نیست.
۶ مهر امسال بود که اعلام شد در چارچوب توافقات مسوولان بانکهای مرکزی ایران و قطر، جلسه تخصصی مسوولان دو بانک قطری و ۶ بانک ایرانی در دوحه برگزار و بر اساس دستور کار مشخص، استفاده از منابع ارزی منتقلشده به ۶ بانک ایرانی در قطر وارد مرحله عملیاتی شد.
در دیدار مشترک روز ۵ مهر امسال رئیسکل بانک مرکزی کشورمان و رئیس بانک مرکزی قطر، توافقات لازم در خصوص شروع عملیات بانکی به منظور استفاده از منابع ارزی منتقل شده به ۶ بانک ایرانی در قطر به عمل آمد؛ در دیدار فرزین با شیخ بندر بنمحمد آل ثانی رئیسکل بانک مرکزی قطر، همچنین راهکارهای توسعه روابط مالی و بانکی دو کشور را مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت. در این نشست روسایکل بانکهای مرکزی جمهوری اسلامی ایران و قطر با اشاره به ظرفیتهای بیشمار اقتصادی و زمینههای متنوع همکاریهای تجاری بین ایران و قطر، بر ضرورت افزایش همکاریهای پولی، بانکی و مالی دو کشور تاکید کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.