به گزارش کنکاش فردا، «محمود کمانی» رئیس ساتبا گفت: تلاش برای اخذ مجوزهای موردنیاز احداث ۱۰ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر از طریق فاینانس ادامه دارد.
وی ادامه داد: این میزان نیروگاه پس از اخذ مجوزهای قانونی در طول سالهای ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ احداث خواهند شد
معاون وزیر نیرو خاطرنشان کرد: اطلاعرسانی لازم در زمینه گامهای این امر بهمرور صورت خواهد گرفت و پس از اخذ مجوزها مناقصههای آن نیز اطلاعرسانی میشود.
کمانی در ادامه به تلاش برای احداث چهارهزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: نیاز است همه دستگاههای مرتبط در این زمینه همکاری کنند.
وی بیان داشت: احداث نیروگاههای خورشیدی نیاز به اخذ یک سری مجوز مانند مجوز تخصیص زمین، مجوزهای زیستمحیطی، اتصال به شبکه و مجوز نحوه اتصال به شبکه دارد.
رئیس ساتبا تاکید کرد: برای احداث ۱۵ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر نیز ساختگاهها مشخص شده و توافقهای اولیه برای در اختیار قرار گرفتن این ساختگاهها با نهادهایی مانند منابع طبیعی، امور اراضی و مجموعه برقهای منطقهای برای اتصال به شبکه انجام شده است.
کمانی خاطرنشان کرد: استانداران همکاری خوبی کردهاند و از ۳۰ هزار مگاوات، ساختگاه ۱۵ هزار مگاوات مشخص شده که در فاز نخست ۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات در استانها احداث خواهد شد.
وی گفت: مقرر شد در کمیتهای که زیر نظر معاون اول رئیسجمهوری تشکیل میشود و دستگاههای مربوط حضور خواهند داشت در جلسههای هفتگی در باره مجوزهای لازم تصمیمگیری شده و مشکلات سرمایهگذاران هم در این کمیته رسیدگی شود.
معاون وزیر نیرو ادامه داد: تلاش میشود در این کمیته بتوان با اخذ یک مصوبه، مجوزهای لازم را دریافت کنیم تا کارها بهسرعت پیش برود.
وی بیان کرد: برای مجوز اتصال به شبکه هم با توانیر توافق اولیه حاصل شده و امیدواریم که اجرایی شود.
رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر گفت: شرکتهایی هم که برنده مناقصه احداث ۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی میشوند در جلسههای هفتگی باید شرکت کرده و بر اساس برنامه زمانبندیشده حرکت کنند.
کمانی ادامه داد: اگر کارها بهخوبی پیش برود یک حرکت بزرگ ملی در این زمینه انجام خواهد شد که هم از جهت حجم سرمایهگذاری و هم از نظر توسعه انرژیهای تجدیدپذیر گام مهمی است.
وی گفت: توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر هم موجب صرفهجویی در مصرف سوختهای فسیلی و هم کاهش آلایندگی هوا میشود.
معاون وزیر نیرو خاطرنشان کرد: این راهی است که همه کشورهای جهان به سمت آن می روندها تا از مصرف سوختهای فسیلی جلوگیری کنند و ما هم باید به این مهم دست یابیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
وزیران «آموزش و پرورش»، «نیرو » و «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» با انعقاد تفاهمنامهای سه جانبه همکاریهای جدید خود را برای کاهش ناترازی آب و انرژی در کشور آغاز کردند.
دیدگاه بسته شده است.