به گزارش کنکاش فردا، حسین ادیبی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تولید ماژولهای برقی را از جمله زمینههای تحقیقاتی این شرکت نام برد و اظهار کرد: در ایران دو نوع خودروی وارداتی داریم که میتوانند از این شارژرها استفاده کنند و هدفگذاری ما نیز برای تولید این نوع شارژرها، صادرات است.
وی ادامه داد: یکی از انواع خودروهای وارداتی که میتوانند از این شارژرها استفاده کنند، خودروی میتسوبیشی اوتلندر مدل PHEV است. این خودرو دارای دو باک و هیبریدی است که هم مصرف بنزینی دارند و هم باتری دارند. مصرف سوخت در این خودرو در ۱۰۰ کیلومتر به ۲ لیتر میرسد، به این معنا که در هر ۱۰۰ کیلومتر ۲ لیتر مصرف بنزین دارد. شارژرهای تولید این شرکت قابلیت استفاده در این خودرو را دارند.
ادیبی، خودروی BMW مدل I8 را از دومین نوع خودرویی دانست که میتوان برای شارژ آن از این شارژرها استفاده کرد.
مدیر عامل این شرکت بهرهگیری از این شارژرها در کشور را از دیگر اهداف تولید این محصول ذکر کرد و در این باره توضیح داد: در آینده در صورتی که ممنوعیت واردات خودروها رفع شود، به دلیل تعرفههای پایینتر خودروهای هیبریدی و برقی، این دورنما را داریم که این محصول را در ایران نیز به فروش برسانیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.