به گزارش کنکاش فردا، مصطفی نخعی در تشریح نشست امروز (یکشنبه، ۲۳ آبانماه) کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی که با حضور بهزاد محمدی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی برگزار شد، گفت: در این نشست وضع تولید، مصرف و صادرات محصولات پتروشیمی و نیز وضع تأمین خوراک واحدهای پتروشیمی بررسی شد.
وی افزود: طبق گزارش مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، اکنون ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی کشور حدود ۹۰ میلیون تن است و در مقایسه با سال ۹۹ که حدود ۶۵ میلیون تن در سال بوده به افزایش حدود ۳۸ درصدی رسیدهایم و قرار است این روند رو به رشد با توجه به طرحهایی که صنعت پتروشیمی اجرا میکند ادامه یابد.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: از آنجا که صنعت پتروشیمی بهویژه در ایام تحریم ارزآوری خوبی برای کشور دارد از مزایای مهم اقتصادی بهشمار میآید، ضمن آنکه قطبهای تازهای که برای صنعت پتروشیمی در مناطقی همچون مکران، قشم و جاسک تعریف شده است، نوید شرایط بهتری برای این صنعت در آینده را میدهد.
نخعی گفت: یکی از چالشهای مهم صنعت پتروشیمی برای اکنون و آینده، بحث تأمین خوراک یا همان گاز طبیعی است، بنابراین نیاز روزافزون صنعت پتروشیمی به گاز طبیعی بهعنوان خوراک، با توجه به تراز منفی تولید و مصرف گاز طبیعی میتواند از چالشهای پیشروی این صنعت باشد، از این رو پیشبینی میشود نیاز صنعت پتروشیمی در پنج سال آینده به حدود ۱۷۰ میلیون مترمکعب برسد که این به معنای افزایش ۷۳ درصدی نیاز به گاز طبیعی است و این میتواند چالش جدی این صنعت باشد.
وی افزود: نمایندگان در این نشست پیشنهادهایی همچون اصلاح اساسنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی، افزایش اختیارهای این شرکت برای مدیریت تأمین خوراکهای بین مجتمعی، تقویت منابع مالی صنایع پتروشیمی و… را مطرح کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.