به گزارش کنکاش فردا، جواد اوجی گفت: با نزدیک شدن به زمان برگزاری سیوششمین نشست وزارتی ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و غیراوپک (اوپک پلاس)، گمانهزنیها درباره تحولات پیشرو و تصمیمهای احتمالی نشست اوپکپلاس افزایش یافته است.
وی افزود: گسترش و تداوم تنشها در منطقه خاورمیانه منجر به نااطمینانی و بیثباتی بازارهای انرژی بهویژه بازار نفت خواهد شد و امنیت انرژی منطقه و جهان را به خطر میاندازد.
وزیر نفت ادامه داد: تداوم بیثباتی سیاسی باعث نوسانهای شدید قیمتی در بازارهای جهانی نفت میشود و امنیت تأمین انرژی و توسعه پایدار صنعت انرژی را به خطر میاندازد.
اوجی با اشاره به نشست وزارتی پیشروی اوپکپلاس در وین، تصریح کرد: همه ناظران و متخصصان بازار نفت به دستاوردهای سازنده توافق اوپکپلاس برای ثبات بازار و تحقق امنیت انرژی اذعان دارند و کشورهای عضو این ائتلاف، در نشست پنجم آذرماه در دبیرخانه اوپک، همه گزینههای موجود برای حفظ ثبات بازار نفت را مورد توجه قرار میدهند.
وی گفت: ایران به عنوان یکی از مؤسسان اوپک، همواره از توافق اوپکپلاس و تصمیمهایش حمایت میکند زیرا توافق اعضای این ائتلاف در قالب بیانیه همکاری اوپک و غیراوپک (Declaration of Cooperation) ) را به سود بازار نفت، تولیدکنندگان و مصرفکنندگان و اقتصاد جهانی میداند.
وزیر نفت افزود: حفظ ثبات پایدار در بازار نفت، نیازمند تثبیت و تداوم همکاری و تشریکمساعی اعضای اوپک و تولیدکنندگان غیراوپک است و اراده کشورهای عضو ائتلاف اوپکپلاس، برقراری و حفظ ثبات در بازار نفت است که عملکرد این کشورها در سالهای اجرای توافق بیانیه همکاری بهطور کامل این موضوع را ثابت میکند.
وی اشاره کرد: توافق اوپکپلاس و تصمیمهایش عامل مهمی در حذف نوسانهای بازار نفت، کمک به بهبود شرایط اقتصاد جهان و تشویق سرمایهگذاریهای تازه در صنعت نفت جهان و تأمین امنیت انرژی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت ملی نفت ایران امروز یکی از بزرگترین قراردادهای تاریخ صنعت نفت را با شرکتهای پتروپارس، قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا، اویک و مپنا به ارزش ۱۷ میلیارد دلار امضا کرد.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی گفت: ایجاد رقابت برابر، شفافیت و تعهد به خصوصیسازی واقعی سه خواسته بخش خصوصی از حاکمیت است.
مدیرکل امور فناوری وزارت نفت گفت:حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان برای تقویت زیرساختها و توسعه فناوریهای داخلی صنعت نفت اهمیت فراوانی دارد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر نفت گفت: در برنامه هفتم توسعه هدفگذاری شده تا در بالادست ۱۲۰ میلیارد دلار و در پایین دست صنعت نفت ۳۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری شود.
دیدگاه بسته شده است.