به گزارش کنکاش فردا، مهدی جمشیدیدانا در آیین گشایش گیربکس الکتروکمپرسور، تعمیر ماژول RPG گیربکس VOITH واحد F تأسیسات تقویت فشار گاز تبریز را نشان از خودباوری و بومیسازی دانش فنی و مصداق بارز توانمندی صنعتگران منطقه ۸ عملیات انتقال گاز دانست.
وی هزینه صرفشده برای ساخت و تعمیر قطعات آسیبدیده را حدود ۱۵۰۰۰ یورو معادل ۶ درصد قطعات اورجینال (۲۶۵ هزار یورو) اعلام کرد و افزود: هزینه نگهداری و تعمیرات توربینهای گازی به مراتب بالاتر از الکتروموتور و گیربکس است و این گیربکس میتواند تا ۷۰۰۰۰ ساعت بهصورت Free Maintenance بهرهبرداری شود.
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران اظهار کرد: ورودی گیربکس از الکتروموتور با توان ۸.۴ MW و دور ۱۵۰۰ RPM تأمین میشود و خروجی آن که به کمپرسور گاز وصل میشود در محدوده (۸۴۰۰ – ۱۲۶۰۰ RPM) کار میکند.
جمشیدیدانا تصریح کرد: با توجه به ارائه نشدن قطعات از سوی شرکت VOITH برای تعمیر و نصب و راهاندازی دوباره بهدلیل محدودیتهای بینالمللی (تحریمها) و حساسیت بالا و پیچیدگیهای ویژه تجهیز هیچیک از شرکتهای پیمانکاری مسئولیت نصب و راهاندازی دوباره را بر عهده نگرفته و متخصصان منطقه ۸ عملیات انتقال گاز بر آن شدند از توانمندیهای داخلی برای حل این مشکل استفاده کنند.
وی ادامه داد: همت و تلاش متخصصان منطقه ۸ عملیات انتقال گاز در این عرصه سبب شد در زمینه اقتصادی، علمی، کارآفرینی و خودباوری فرصتی فراهم شود تا ضمن اثبات توانمندی خویش و خودکفایی هر چه بیشتر و کاهش وابستگی در این حوزه، افتخاری بزرگ و ستودنی در کشور کسب شود.
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران تأکید کرد: این اقدامها برای رسیدن به قلههای خودکفایی و تحقق اهداف و برنامههای اقتصاد مقاومتی، همچنین حمایت و پشتیبانی از شرکتهای داخلی و توانمندسازی شرکتهای بومی و ارتقای سطح تولید پایدار در سطح صنعت نفت و گاز کشور انجام شده است.
جمشیدیدانا ضمن قدردانی از همکاران منطقه ۸ عملیات انتقال گاز، انتقال دانش و مهارت، استفاده از روشهای نوین یادگیری و یاددهی فعال را مورد تأکید قرار داد و تهیه مستند آموزشی حاوی افتخارهای شرکت انتقال گاز برای بهرهمندی از تجارب ارزشمند متخصصان در سطح صنعت نفت و گاز را خواستار شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.