به گزارش کنکاش فردا، «محسن خجستهمهر»، در جلسه مشترک با محمدحسین متجلی، مدیرعامل، کارکنان بخش خشکی و سکوهای گازی شرکت نفت و گاز پارس و سخاوت اسدی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در عسلویه با بیان اینکه رشد اقتصادی کشور وابسته به تولید نفت و گاز است، افزود: شرکت ملی نفت ایران برای تأمین مصارف خانگی، افزایش صادرات و رشد اقتصادی مکلف به تولید نفت و گاز است.
وی با اشاره به اینکه شرکت نفت و گاز پارس اکنون در کنار اجرای پروژههای توسعهای، تولیدکننده عمده گاز در کشور است، گفت: به همین منظور و در راستای پایداری تولید، این شرکت باید بهصورت ویژه و به شکل گسترده در زمینه پروژههای نگهداشت توان تولید از پارس جنوبی برنامهریزی کند.
معاون وزیر نفت اجرای طرحهای نگهداشت تولید از میدان پارس جنوبی را از وظایف اصلی شرکت نفت و گاز پارس عنوان کرد و گفت: در حوزه نگهداشت تولید، ابرپروژه فشارافزایی بهعنوان یکی از مصادیق این طرحها در اولویت قرار گرفته است، به گونهای که پارس جنوبی در آینده شاهد تولدی دیگر خواهد بود.
خجستهمهر از دیگر مصادیق طرحهای نگهداشت توان تولید را حفاری چاههای درونمیدانی، اسیدکاری، تعمیر و تکمیل چاههای میدان پارس جنوبی اعلام کرد و ادامه داد: باید برای تمامی این طرحها و پروژهها که از نوع نگهداشت تولید است بهطور جدی برنامهریزی کنیم و لازم است به همین منظور بخش مهندسی نفت بهصورت جدی خود را آماده و مجهز کند.
وی تعمیرات اساسی سکوهای گازی پارس جنوبی را از دیگر فعالیتهای مهم شرکت نفت و گاز پارس در جهت استمرار تولید گاز توصیف کرد و افزود: لازمه پیشبرد موفق برنامه تعمیرات اساسی، وجود ساختار چابک و نیرومند است و از دیگر موضوعاتی که در راستای رعایت الزامات پدافند غیرعامل باید مورد توجه قرار گیرد، تأمین تجهیزات و تدوین برنامههای تعمیرات اساسی در یک دوره بلندمدت و استفاده از توان پیمانکاران توانمند داخلی در این حوزه است.
شتاببخشی به ادامه توسعه فاز ۱۱
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران شتاببخشی به تکمیل فاز ۱۱ پارس جنوبی را از دیگر اولویتها عنوان کرد و گفت: عملیات حفاری چاهها و ساخت جکت سکوی دوم طرح فاز ۱۱ با اهتمام و جدیت دنبال شود و نباید در این زمینه تأخیری صورت گیرد.
خجستهمهر با بیان اینکه در زمینه تخصیص بودجه برای توسعه میدانهای گازی و افزایش تولید گاز، محدودیتی وجود ندارد، اظهار کرد: باید برنامه توسعه میدانهای گازی کیش و پارس شمالی را نیز با جدیت پیگیری کرد و در این زمینه میان میدانهای مشترک و غیرمشترک تفاوتی وجود ندارد.
نگاه ویژه به نیروی انسانی
وی در بخش دیگری از اظهارات خود به نقش و اهمیت نیروی انسانی در تولید و پیوستگی زنجیره ارزش اشاره کرد و با تأکید بر رسیدگی به مطالبات کارکنان گفت: اعتقاد دارم شرکت موفق، مجموعهای است که به نیروی انسانی خود بهصورت ویژه میپردازد و آنها را تکریم میکند.
معاون وزیر نفت در ادامه این جلسه که با ارتباط تصویری کارکنان تعدادی از سکوهای گازی پارس جنوبی برگزار شده بود، با اشاره به اینکه قدردان تلاشهای ارزشمند کارکنان شاغل در سکوها و سایر مناطق بوده و بیشتر از دیگران نسبت به زحمات شما آگاه هستیم، افزود: همکاران ما بدانند بهطور جدی مطالبات آنها را پیگیری میکنیم و معتقدیم باید اقدامهایی را که در این حوزه موفقیتآمیز بوده است به اطلاع برسانیم.
خجستهمهر با بیان اینکه موفقیتهایی که در مجموعه شرکتهای مستقر در منطقه پارس جنوبی حاصل شده، نتیجه تلاشهای همه کارکنان است، گفت: لازم است از مدیران شرکتهای تابع هم قدردانی کنیم، چرا که تحقق برنامهها در یک سازمان نشاندهنده پویایی و موفقیت کل سیستم است.
تحقق ۹۸ درصدی برنامه تعمیرات اساسی سکوهای پارس جنوبی در سال ۱۴۰۲
محمدحسین متجلی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس نیز در این جلسه از تحقق ۹۸ درصدی برنامه تعمیرات اساسی سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: با برنامهریزیهای انجامشده در تابستان امسال، تعمیرات اساسی امسال طبق برنامه زمانبندی اجرا و دستورکارهای متعددی که در سالهای گذشته انجام نشده بود، به لطف خداوند و همت همه همکاران با موفقیت محقق شد.
وی با بیان اینکه کارکنان شرکت نفت و گاز پارس برای پیشبرد مأموریتهای محولشده در دو حوزه توسعه و تولید تلاش میکنند، اظهار کرد: افزون بر حوزه عملیات تولید گاز، فعالیتهای اجرایی باقیمانده طرحهای پیشین و طرحهای جدیدی که در مأموریت این شرکت گنجانده شده، در راستای تداوم تولید با جدیت در حال پیگیری است.
همچنین در این نشست سخاوت اسدی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با بیان برنامهها و رویکردهای این سازمان اظهار کرد: با تمام وجود در کنار بخش تولید هستیم و زمینه نگهداشت تولید در منطقه را فراهم میکنیم.
وی در پایان از حمایتهای وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در پیشبرد اهداف سازمان منطقه ویژه پارس قدردانی کرد.
بر اساس این گزارش، محسن خجستهمهر روز یکشنبه، دهم دیماه در سفری یک روزه به منطقه ویژه پارس در آیین امضای تفاهمنامه مشترک همکاری در خصوص پدافند غیرعامل این منطقه شرکت کرد و پس از بازدید از برخی تأسیسات منطقه در نشست ویژه بررسی وضعیت تولید گاز در زمستان نیز حضور یافت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون فنی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران گفت: سوخت نیروگاه کاشان با اتصال انشعاب از خط نفتی ۲۰ اینچ نائین کاشان ری، از طریق منطقه تهران تأمین خواهد شد.
محمد مهدی فضلی رئیس هیئتمدیره پتروپالایش لعل دریا گفت: این شرکت بهعنوان یکی از تازهترین ابتکارات صنعت پتروشیمی ایران، گامی نوین در بهینهسازی فرآوری محصولات نفتی و تقویت حضور کشور در بازارهای جهانی برداشته است و با تمرکز بر تولید نفتا و حل چالشهای صادراتی آن به دنبال گسترش سهم ایران در بازارهای شرق آسیا و مناست و می کوشد تا جایگاه کشور را بهعنوان هاب انرژی منطقه تثبیت کند.
معاون وزیر نفت در امور گاز گفت: تولید، توزیع، انتقال و پایداری شبکه گاز کشور مهمترین دستاورد یکصد روز دولت چهاردهم در بخش گاز است که با انجام بهموقع تعمیرات اساسی خطوط تداوم دارد.
بررسی وضعیت بازدهی (راندمان) نیروگاهی حاکی است کشورمان از این نظر در بین ۱۲ کشور با بازدهی بالا قرار دارد.
دیدگاه بسته شده است.