به گزارش کنکاش فردا، شاهمیرزایی در جریان راهاندازی بازوی کرایوژنیک، گفت: با افتخار اعلام میکنم که نخستین بازوی بارگیری کرایوژنیک که پیشتر ساخت آن در انحصار چند کشور غربی بود، امروز از سوی مهندسان و متخصصان ایرانی ساخته، نصب و راهاندازی شد.
وی با بیان اینکه صنعت پتروشیمی در مسیر خودکفایی مصمم است، اظهار داشت: صنعت پتروشیمی ایران در حال ایستادن بر قله خودکفایی در تولید دانش فنی، ساخت تجهیزات و کالاهای مورد نیاز است و جای افتخار دارد که امروز شاهد بارگیری نخستین محموله آمونیاک صادراتی «پتروشیمی هنگام» از اسکله شماره ۱۷ هستیم.
معاون وزیر نفت ادامهداد: با توجه به راهبرد شرکت ملی صنایع پتروشیمی در زمینه عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی که با هدف حمایت از صنایع پاییندستی و رونق واحدهای تولیدی در دستور کار است، عرضه داخلی محصولات نزدیک به ۱.۳ میلیون تن افزایش خواهد یافت.
شاهمیرزایی افزود: هماکنون بیش از ۱۰۰ طرح پتروشیمی در حال ساخت است که یکی پس از دیگری وارد مدار تولید خواهد شد.
وی با تاکید بر ضرورت تسریع در خاموش شدن مشعلها در صنعت پتروشیمی، گفت: با تلاش وزارت نفت تا پایان امسال ۶۲۵ میلیون فوتمکعب گازهای مشعل منطقه عسلویه جمعآوری میشود و باید از همه ظرفیتهای موجود برای تحقق این هدف استفاده کرد.
برپایه این گزارش، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در سفر یک روزه به منطقه عسلویه، از عملیات نصب تجهیزات فرآیندی و مبدلهای حرارتی ساخت ایران در طرح پتروشیمی دنا و کلدباکس پتروشیمی جم بازدید کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فرآورده دارویی مبتنی بر سلولهای کشنده طبیعی روش نوین درمان تومورهای مغزی در بزرگسالان و کودکان است که از سوی محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان ارائه شد و به گفته آنها این روش نویدبخش در فاز کارآزمایی بالینی نشان داد که تا ۶۰ درصد میتواند در درمان مبتلایان مؤثر باشد و با این دستاورد کارآزمایی بالینی بر روی ۱۰ کودک مبتلا به گلیومهای مغزی غیر قابل جراحی و گلیومهای مقاوم به درمان، انجام شده و تحت سلول درمانی با این سلولها قرار گرفتهاند.
معاون فنی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران گفت: سوخت نیروگاه کاشان با اتصال انشعاب از خط نفتی ۲۰ اینچ نائین کاشان ری، از طریق منطقه تهران تأمین خواهد شد.
منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی کشور به شمار میرود که با ایجاد بستر مناسب برای جذب سرمایه و توسعه متوازن زیرساختهای ضروری برای صنایع انرژیبر، نقش بسزایی در تحقق توسعه و تولید پایدار ایفا میکند. سیاستگذاریها و برنامهها در این منطقه به گونهای تدوین و اجرا میشوند که با جذب سرمایه کافی، بیشترین امکانات و مزایا برای تولیدکنندگان ایجاد شود که در این راستا میتوان به سرمایهگذاری در توسعه ظرفیتهای اسکلههای حمل و بارگیری، تخصیص زمین برای احداث نیروگاه و تعریف و سرمایهگذاری در پروژههای گازرسانی اشاره کرد. به طور کلی، سرمایهگذاریهای هدفمند منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در سالهای اخیر، منجر به توسعهای متوازن در زنجیرههای ارزش شده است؛ به طوری که میتوان این منطقه را قطب ویژه توسعه معدنی و صنعتی در کشور به شمار آورد.
عضو هیئت مدیره و معاون اجرایی شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: در سالیان اخیر توانستهایم با توسعه کمی و کیفی تولیدات خود، بخش عمدهای از نیاز کشور را به ورقهای فولادی آلیاژی و «API» رفع کنیم و علاوهبراین با توسعه بازارهای صادراتی، نام خود را به عنوان یک برند معتبر در بازارهای جهانی و بینالمللی برجسته کنیم.
دیدگاه بسته شده است.