به گزارش کنکاش فردا، مهندسان مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) این هفته سه فروند شناور (شناور چند منظوره عسلوییه، لوله گذار ابوذر ۱۲۰۰ و تانکر پولاریس) را به طور همزمان در حوض خشک کارون ایزوایکو جهت انجام تعمیرات اساسی، آبگیری کردند.
نخستین شناور داک شده در این عملیات، شناور چند منظوره عسلوییه، دومین شناور لوله گذار ابوذر ۱۲۰۰ و سومین شناور تانکر پولاریس بود که به حوض خشک ورود و پهلودهی شدند.
شناور لولهگذار ابوذر ۱۲۰۰ با ۱۷۷.۸۴ متر طول، ۳۹.۱۶ متر عرض و ۱۲.۳ متر ارتفاع مجهز به جرثقیلهای ۱۲۰۰ تنی است و در نوع خود یکی از خاصترین شناورهای موجود در کشور است. شناور پولاریس هم ۱۸۰ متر طول، ۳۲ متر عرض، ۱۸ متر ارتفاع و ۲۸ هزار تن وزن دارد.
این نخستین بار در تاریخ ایزوایکو و صنعت کشتیسازی کشور است که در دو حوض خشک این مجتمع شش شناور بهصورت همزمان مورد تعمیر و بازسازی قرار میگیرند و با احتساب دو فروند شناور و یک فروند اکومودیشن ریگ درحال تعمیر کنار اسکلههای گروه شناورهای بزرگ ایزوایکو این گروه درحال حاضر نه پروژه تعمیراتی را بهصورت همزمان در دست اجرا دارد که نشان از ظرفیت و توان بالای ایزوایکو در این گروه دارد.
ایزوایکو با وسعت ۱۱۰۰ هکتار بزرگترین زیرساخت دریایی ایران است. از سال ۱۳۹۶ با راهاندازی حوضهای خشک (درای داک)، ایزوایکو به بالاترین ظرفیت ساخت و تعمیرات شناورها دستیافت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
طبق آخرین گزارش مرکز آمار ایران از وضعیت قیمت تولیدکننده بخش معدن، نشان می دهد که این بخش در ۱۲ ماه منتهی به آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۵ واحد درصد و تورم سالانه قیمت تولیدکننده بخش صنعت نیز هفتدهم درصد کاهش یافته است.
تولیدکنندگان فولاد ایران طی ۱۱ ماه سال جاری میلادی (۱۱ دیماه ۱۴۰۲ تا ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳) ۲۸ میلیون تن فولاد خام تولید کردند. این رقم نیم درصد بیش از عملکرد مدت مشابه سال گذشته میلادی بوده است.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
روز سهشنبه چهارم دی ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام مجتمع فولاد غدیر نیریز در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 با تصویب سود یک هزار و ۵۳۰ ریالی برای هر سهم برگزار شد.
دیدگاه بسته شده است.