به گزارش کنکاش فردا، مهدی طغیانی با اشاره به رفع مشکلات خرید محصولات شرکتهای دانشبنیان و اقدامات معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با ایجاد کار گروه «تولید بار اول» در راستای ترک تشریفات و مناقصات طولانی مدت، اظهار داشت: ما در سالهای طولانی پروژههای متعددی در دستگاههای اجرایی داشتهایم که به واسطه حضور در مناقصات دچار بروکراسی اداری پیچیدهای شده بودند.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: بروکراسی اداری پیچیده در زمینه انجام پروژههای متعدد در دستگاه اجرایی از سوی شرکتهای دانشبنیان، امکان رقابت لازم را از این شرکتها گرفته بود.
طغیانی درباره اهمیت تولیدات بار اول و پیچیدگی بسیار بالای آن در حوزه ساخت تاکید کرد: این موضوع به این دلیل بود که تولید یک محصول دانش بنیان و پیچیده برای بار اول حائز ریسک و هزینههای زیادی بوده و این مسئله امکان رقابت این شرکتها با شرکتهای خارجی را میگرفت.
وی با اشاره به مصوبه چند سال گذشته شورای عالی امنیت ملی بیان کرد: این مصوبه ذیل حمایت از فرایندهای حوزه تحریم و دور زدن تحریمها بوده تا ما بتوانیم مشکلات در این بخش را برطرف کنیم، بنابراین تجربه فوق نشان داد که تجربه موفقی است و البته باید به این نکته هم اشاره کرد که این مسئله در ماده ۱۰ قانون جهش تولید دانش بنیان نیز تبدیل به قانون دائمی شد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این تجربه به ما کمک کرد که متوجه شوم ساز و کار فعلی پاسخ میدهد و راهگشاست، بنابراین این موضوع به خرید محصولات شرکتهای دانشبنیان از سوی دستگاههای دولتی کمک کرد.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ایجاد کارگروه تولید بار اول در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: به واقع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت صمت به صورت مشترک پیگیر موضوعات ذیل این کارگروه بوده و تشکیل این کارگروه بسیار مفید بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بانک مرکزی اعلام کرد: از ابتدای فروردین تا ۲۲ دی ماه امسال بیش از ۵۴ میلیارد و ۶۷۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی و خدمات تأمین شده است.
مجتمع صنعتی اسفراین از جمله تولیدکنندگان مقاطع و قطعات فولاد آلیاژی کشور به شمار میآید که با بهرهگیری از فناوریهای پیشرفته، دانش فنی روز و منابع انسانی متخصص، نقش بیبدیلی در تامین نیازهای حیاتی صنایع استراتژیک کشور ایفا میکند و توانسته است با تولید قطعات سنگین و خاص فولادی، بخشی از نیاز صنایع به این محصولات را پوشش دهد. این مجتمع در ماههای اخیر با هدف توسعه بازارها و ایجاد فرصتهای نقشآفرینی در نمایشگاههای بینالمللی حضور یافته و توانمندیها و دستاوردهای خود را به عرصه نمایش گذاشته است، اقدامی که نتیجه آن، علاوه بر معرفی توانمندیها و پتانسیلهای درخشان این شرکت، منجر به عقد تفاهمنامههای ساخت ماشینآلات طرح توسعه معدن مس میدوک، ساخت بلوک سیلندر و چرخهای قطار شده است.
رقابتپذیری و رشد جایگاه در فضای پیچیده امروز کسبوکارها، پیشنیازهای بسیاری را میطلبد که بیتردید ارتقای بهرهوری از مهمترین آنها است. این موضوع در صنعت فولاد به عنوان صنعتی مادر که به طور مستقیم بر پیشبرد فعالیتها در بسیاری از صنایع دیگر و در نهایت توسعه صنعتی و اقتصادی کشور تاثیرگذار است، اهمیت ویژهای دارد. شرکت فولاد اکسین خوزستان با تولید محصولات ارزشافزای فولادی، نقش منحصربهفردی در حلقه نهایی زنجیره فولاد ایران ایفا میکند. این شرکت گامهای استواری را در راستای ارتقای بهرهوری تولید و تاثیرپذیری حداقلی از چالشها و موانع موجود برداشته؛ مسیری که با دستاوردهای قابلتوجهی نیز برای این شرکت همراه بوده است.
مشخصا این روزها و از زمانی که موضوع توسعه اقتصاد دریامحور وارد ادبیات اقتصادی کشور شده است، توجهات نیز به سمت مناطق ساحلی و بنادر کشورمان معطوف شده و این درحالی است که ایران علاوه بر خزر در شمال و خلیج فارس در جنوب کشور، دریای «مَکُران» یا بهتر بگوییم منطقه مکران را هم در اختیار دارد که نوار ساحلی آن از میناب هرمزگان تا گواتر در جنوب سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
دیدگاه بسته شده است.