به گزارش کنکاش فردا، روز دوشنبه ۹ بهمن ماه ۱۴۰۲ نشستی در محل دفتر استانداری کردستان با حضور امیرحسین نادری، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تامین، مقداد مجدی، مدیرعامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان، محمدرضا رضوانیانزاده، مشاور مدیرعامل و مدیر امور طرحها و پروژههای صدر تامین، اسماعيل زارعی کوشا، استاندار استان کردستان و علي نوری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان پیرامون مسائل مرتبط با پروژه احداث کارخانه استحصال طلای سقز برگزار شد.
نادری در ابتدای این جلسه بیان کرد: شرکت توسعه معادن طلای کردستان از شرکتهای تابعه شرکت سرمایهگذاری صدر تامین «تاصیکو» و وابسته به شستا است که از سال ۱۳۹۲ در استان کردستان با هدف طراحی، ساخت و بهرهبرداری از معادن طلا و فلزات گرانبها منطقه سقز تاسیس شده است.
وی تصریح کرد: پروژه احداث کارخانه استحصال طلای سقز با سرمایهگذاری بالغ بر ۶۵ میلیون دلار با هدف تولید ۵۰۰ کیلوگرم شمش طلا در سال، از آذر ماه سال ۱۴۰۱ با کلنگزنی رئیس جمهور عملیاتی شد و طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، در اواخر سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید؛ خوراک اين كارخانه از معدن طلای قلقله با ذخيره قطعي و احتمالی ۳۰ ميليون تن كانسنگ تامين خواهد شد.
مديرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تامين در این دیدار با تشریح وضعیت فعلی پروژه، تصریح کرد: بخش اصلی مهندسی کار به پایان رسیده و طی دو ماه آینده سفارشگذاری تجهیزات اصلی خط تولید کارخانه انجام خواهد شد؛ عملیات خاکبرداری پروژه که حجم قابلتوجهی از فرایند احداث بوده است، به پایان رسیده و در مدت زمان باقیمانده از زمان سفارشگذاری تا تحویل تجهیزات خط تولید کارخانه، سازهها و بسترهای لازم جهت نصب آنها اجرایی خواهد شد.
نايب رئيس هيئت مديره شرکت سرمایهگذاری صدر تامین در پایان خواستار حمایت ویژه مسئولان ذیربط استان کردستان علیالخصوص استاندار محترم این استان در زمینههای مرتبط با پروژه شامل رفع موانع و مشکلات پروژه در ارگانهای دولتی جهت صدور مجوزات حین اجرا، همکاری در زمینه واگذاری محدودههای معدنی مستعد طلا در منطقه کردستان در راستای تضمین تامین خوراک کارخانه استحصال طلای سقز و نیز توجیهپذیری سرمایهگذاری در فاز توسعه این کارخانه شد.
استاندار کردستان ضمن قدردانی از زحمات مجموعه «تاصیکو» و شرکت توسعه معادن طلای کردستان در راستای اجرای این پروژه ملی، اظهار داشت: پیرو جلساتی که با مدیران ارشد شستا پیرامون توسعه سرمایهگذاری در استان کردستان برگزار شده است، بر این باوریم که مشابه با حوزه کشاورزی که جزو قطبهای مطرح کشور هستیم، باید با تغییر نگرش مدیران و بدنه کارشناسی ارگانهای ذیربط در استان کردستان، نسبت به بخش صنعت در این حوزه نیز تحولات اساسی ایجاد کنیم.
وي یادآور شد: رزومه دولت سیزدهم در استان کردستان بسیار مطلوب بوده است و با حمایت همهجانبه از این پروژه نیز تلاش خواهیم کرد تمام بسترهای لازم جهت بهرهبرداری در سال آینده را برای شرکت توسعه معادن طلای کردستان فراهم کنیم. توجه ویژه به صنایع پاییندستی نیز از موضوعاتی است که باید مورد توجه سرمایهگذاران قرار گیرد؛ چراکه موجب گسترش دامنه اشتغال در منطقه و ایجاد ارزش افزوده خواهد شد.
زارعی کوشا ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده توسط شرکت توسعه معادن طلای کردستان در حوزه مسئولیتهای اجتماعی، خواستار اجرای موضوعات زیرساختی و کلان در سطح شهرستان و نیز استان از این طریق شد.
مدیرعامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان در پایان این جلسه به تشریح موانع و مشکلات جاری پروژه در سطح شهرستان و استان پرداخت و با تشکر از همراهی و حمایتهای فرماندار ویژه شهرستان سقز در مدت زمان آغاز پروژه تاکنون، از اعلام حمایت استاندار استان کردستان خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با حمایت مسئولان ارشد استان در کوتاهترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت و بهینهسازی هزینهها، بتوانیم شاهد بهرهبرداری از این پروژه ملی در استان کردستان باشیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.