به گزارش کنکاش فردا از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در دیدار با « اینگر اندرسن » مدیراجرایی برنامه محیطزیست سازمان ملل متحد، این مجمع را مکانی برای بررسی چالش های جهانی و ارائه راهکاری های مناسب دانست و رویکرد جمهوری اسلامی ایران را بعنوان یک کشور باقدمت و تاثیرگذار در اقدامات دولت مردمی جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت و مشارکت در مجامع و رویدادهای بین المللی و ضریب تأثیر حضورش را کاملا مشهود دانست.
همچنین رییس سازمان محیط زیست کشورمان از UNEP و دیگر آژانس ها و سازمان های بین المللی برای مشارکت و حمایت از برگزاری نشست منطقه ای و بین المللی با موضوع گرد و غبار در ایران تشکر کرد و با اشاره به درگیری بیش از ۱۳۰ کشور جهان با موضوع گرد و غبار، تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران را در این مجمع اتفاقی مهم دانست.
سلاجقه در این دیدار ادامه داد: پدیده های نوظهوری در خصوص مسائل محیط زیستی اتفاق افتاده و خواهد افتاد و این سلسله نشست ها می تواند نقشه راه مناسبی را برای سال های آتی فراهم کند و ما از ابتکارات و فکر و اندیشه ها استقبال خواهیم کرد.
همچنین وی به نقش جمهوری اسلامی ایران بعنوان یکی از فعال ترین اعضا که در نشست ها دارای فکر، اندیشه و راهکار بوده و بر اساس منافع جمعی مسائل را پیگیری کرده، اشاره کرد و گفت: این موضوع در خصوص ارتباط با دستگاه های ذیل سازمان ملل و مشارکت مطلوب و انجام پروژه های مشترک با این مراجع و حمایت دولت جمهوری اسلامی ایران و امکان تعمیم نتایج آن به سایر بخش های دنیا قابل مشاهده است.
وی از مدیراجرایی برنامه محیطزیست سازمان ملل متحد بعنوان بالاترین مقام اجرایی UNEP در خصوص ارائه حمایت و کمک به کشور برای دستیابی به اهداف محیط زیستی خود تأکید و به لزوم اجرایی شدن قطعنامه گرد و غبار مصوب در UNEA۶ و لزوم حمایت UNEP در این خصوص برای دستیابی به شرایط مطلوبتر در کشورهای متاثر از این پدیده اشاره داشت.
همچنین معاون رییس جمهور به نقش سازمان های بین المللی و استفاده از ظرفیت های بین المللی در دستیابی به حقابه های محیط زیستی و تأثیر پذیری مردم کشور در قسمت شرق، شمال شرق و شمال غرب با توجه به نقش کمرنگ سازمان های مذکور تأکید کرد.
سلاجقه علاوه بر این به نقش ایران بعنوان یکی از بنیان گذاران سازمان ملل متحد و اعضای اصلی این سازمان اشاره کرد و به انتظار کشور به بهره مندی از خدمات آن بدون در نظر گرفتن تحریم های ظالمانه و عدم پذیرش این رویکرد از سوی دولت جمهوری اسلامی ایران و لزوم انجام وظایف بین المللی تأکید کرد و در این خصوص به عدم حمایت صندوق جهانی محیط زیست (GEF) از پروژه های ایران و قطع همکاری اتحادیه اروپا از پروژه توانمندی جوامع محلی دریاچه هامون معروف به پروژه سیستان به بهانه تحریم های ظالمانه اعلام نارضایتی نمودند که نیاز است UNEP در این راستا نقش خود را ایفا کرده و نسب به حل این معضل اقدام کند.
سلاجقه به پایبندی دولت جمهوری اسلامی ایران به تصمیمات اتخاذ شده در نشست وزرای محیط زیست اعضای کنوانسیون تهران در ژنو و برگزاری کاپ ۶ این کنوانسیون در تهران و لزوم حمایت UNEP به عنوان دبیرخانه موقت از تصمیمات مذکور تأکید کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.