به گزارش کنکاش فردا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، عباس غلامی اظهار کرد: مجموع عرضه اعتباری انجامشده از سوی مجتمعهای پتروشیمی در بورس کالا و انرژی در بهمنماه ۸ هزار میلیارد تومان بوده است.
وی با اشاره به تأکید شرکت ملی صنایع پتروشیمی بر استمرار نهضت احیای واحدهای تولیدی افزود: ۵۲ درصد از این عرضهها در بورس کالای ایران و ۳۰ درصد در بورس انرژی انجام شده است.
عملکرد عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی در فروردینماه ۳.۲ همت، اردیبهشتماه ۵.۵ همت، خردادماه ۵.۸ همت، تیرماه ۶ همت، مردادماه ۷ همت، شهریورماه حدود ۶.۲ همت، مهرماه ۷.۲ همت، آبانماه ۷.۱، آذرماه ۷.۵، در دیماه ۸.۲ و در بهمنماه ۹ همت بوده است.
در نتیجه این راهبرد، بیش از ۷۱ هزار میلیارد تومان عرضه اعتباری به صنایع پاییندست پتروشیمی از فروردین تا پایان بهمنماه ۱۴۰۲ انجام شده است.
براساس عارضهیابی موانع تولید صنایع تکمیلی از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، موضوع تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش از مهمترین چالشهای فعالان صنایع تکمیلی پتروشیمی کشور برای خرید مواد اولیه است.
فروش اعتباری افزون بر احیای واحدهای صنعتی، سبب شتابدهی توسعه محصولات نهایی، ایجاد حداکثر ارزش افزوده و افزایش اشتغالزایی در کشور شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.