به گزارش کنکاش فردا، از مرکز ملی فضای مجازی، حسین دلیریان با اشاره به آخرین روند اجرای دستورالعمل حفاظت از حریم خصوصی کاربران گفت: دبیر شورایعالی فضای مجازی ۲۷ دیماه سال ۱۴۰۲ این دستورالعمل را بهمنظور کاهش مخاطرات نقض حریم خصوصی کاربران و حمایت از آنها در برابر تهدیدات سایبری ابلاغ کرد و در آخرین پیگیریهایی که سال گذشته توسط کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور صورتگرفته، سکوها و سامانهها در حال اجرای آن هستند.
وی افزود: تا قبل از سال جدید، بخشهایی از دستورالعمل که امکان اجرای سریعتر آن وجود داشت، توسط کسبوکارهای بخش خصوصی و سامانههای دولتی اجرا شده و بقیه مفاد دستورالعمل نیز در مسیر اجرا قرار داشت.
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی خاطرنشان کرد: البته پس از ابلاغ این دستورالعمل، جلسههای متعددی بهمنظور پیگیری اجرای آن در سکوها و سامانهها برگزار شد و در فرایند این نظارت و پیگیری، سامانهها و کسبوکارهای بخش خصوصی از مرکز ملی فضای مجازی خواستند که فرصت اجرای این دستورالعمل را به دلیل ابعاد فنی و اجرایی آن، از حداکثر ۲ ماه پس از ابلاغ به “حداکثر ۴ ماه پس از ابلاغ” افزایش یابد تا آنها بتوانند در فرصت مناسب نسبت به ابعاد فنی و برنامهنویسی اجرای دستورالعمل نیز، اقدام لازم را انجام دهند.
دلیریان ادامه داد: بر همین مبنا این درخواست توسط کمیسیون عالی تنظیم مقررات به تصویب رسید تا فرایند اجرای دستورالعمل و حفاظت بیشتر از دادههای مردم در سکوها و سامانهها، بادقت بیشتری انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس این دستورالعمل اجرایی، اشخاص حقوقی غیردولتی و دستگاههای اجرایی کشور به رعایت قواعد جدیدی در حوزه پردازش و نگهداری دادههای مرتبط با کاربران در سامانهها و سکوهای فضای مجازی ملزم شده بودهاند.
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی ادامه داد: اخذ دادههای کاربران صرفاً در حد نیاز و متناسب با اهداف صریح و مشخص، شفافشدن علت اخذ دادههای شخصی از مردم، حذف تمام یا بخشی از دادههای مردم در صورت درخواست آنها، رمزنگاری دادههای مردم، و. از جمله مفاد این دستورالعمل اجرایی است.
دلیریان گفت: بر اساس این ابلاغیه، استمرار ارائه خدمات یا تمدید مجوزهای فعالیت سامانهها و سکوهای موضوع دستورالعمل مذکور از سوی تنظیم گران بخشی و مراجع صدور مجوز، منوط به حصول اطمینان از رعایت این مقررات است که از طریق سازوکار نظارتی تدوین شده توسط مرکز ملی فضای مجازی، مورد سنجش و ارزیابی قرار خواهد گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تولیدکنندگان فولاد ایران طی ۱۱ ماه سال جاری میلادی (۱۱ دیماه ۱۴۰۲ تا ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳) ۲۸ میلیون تن فولاد خام تولید کردند. این رقم نیم درصد بیش از عملکرد مدت مشابه سال گذشته میلادی بوده است.
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: واگذاری زمین های کشاورزی به طرح های انرژی تجدیدپذیر به سرمایهگذاران حداکثر یک ماهه تحویل داده می شود.
اختلاف در نمودار تسلط بیتکوین تریدینگ ویو، موجب شد این رمزارز محبوب به ۹۵هزار دلار سقوط کند.
معاون شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با صدور دستورالعمل 12مادهای، بر صرفهجویی و بهینهسازی مصرف انرژی در تمام فرودگاههای کشور تاکید کرد.
دیدگاه بسته شده است.