به گزارش کنکاش فردا، وحید یعقوبی در نشست موانع اجرایی قانون جهش تولید مسکن که به میزبانی سازمان بازرسی کل کشور برگزار شد، درباره خرید مصالح مورد نیاز اجرای این قانون افزود: با توجه به مدل جدید تنظیم بازار همه واحدهای تولیدی باید محصولاتشان را در بورس کالا بفروشند و تامین مصالح از طریق بورس کالا باید صورت گیرد، در حالی که در وزارت صنعت، معدن و تجارت هیچ مکانیسمی برای خرید مصالح از بورس کالا دیده نشده است و این موارد ما را با تعارض روبرو میکند. وی در بخش دیگری از سخنانش گفت:در اجرای قانون جهش تولید مسکن باید از تشکلها استفاده بهینهای شود. یعقوبی افزود: همه با اجرای این قانون و با رونق مسکن موافقند، اما ما در شرایطی هستیم که هم اکنون به لحاظ تحریمها بیشترین ارز مورد نیاز کشور را دو صنعت فولاد و پتروشیمی تامین میکنند. مدیر اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: مسئولان وزارت راه و شهرسازی برای اجرای چهارساله این قانون ۴۰ میلیون تن فولاد در نظر گرفته اند در حالی که دو برابر این میزان نیاز است و در این شرایط صادرات فولاد کشور حداقل در بحث شمش متوقف میشود و در سیاست گذاری کلان قانون جهش مسکن باید برای تامین ارز هم فکری کرد. یعقوبی افزود: البته باید از ظرفیتهای خالی فولاد در درون حاکمیت استفاده کنیم چرا که مثلا ذوب آهن اصفهان با دو میلیون تن ظرفیت کار میکند در حالی که یک و نیم میلیون تن دیگر هم میتواند تولید کند و این به خاطر کمبود سنگ آهنی است که مالک آن شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) است و باید روابط درون حاکمیت به گونهای شکل گیرد تا ظرفیتها تکمیل شود. وی گفت: در شرایطی که وزارت راه و شهرسازی تصمیم گرفته است که ظرفیتهای فولاد را برای ساخت مسکن به کار گیرد ما شاهدیم که برخی از عوارض صنایع فولاد صحبت میکنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.