به گزارش کنکاش فردا، علیرضا مهاجر در خصوص توقف واردات گندم در سال جاری بیان کرد: واردات زمانی رخ میدهد که احتمال تولید در داخل کشور به اندازه کافی نیست و ناچار شویم که گندم مورد نیاز کشور را از محل واردات تامین کنیم، اما امسال با توجه به میزان برآورد تولید و خرید داخلی دیگر کشور نیازی به واردات ندارد.
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه نیاز داخلی تامین است، اظهار داشت: امسال مسیر خودکفایی گندم را طی میکنیم؛ بنابراین برآوردها نشان میدهد که میزان تولید بهگونهای باشد که حدود ۱۱ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شود؛ بنابراین دیگر نیازی به واردات نیست.
وی یادآور شد: طبق آمارها، میزان خرید گندم کشور در سال ۱۴۰۰ (سال پایانی دولت قبل) حدود ۴.۵ میلیون تن بود که کشور در آن زمان ۷ میلیون واردات گندم انجام داد که ارز قابل توجهی از کشور خارج شد.
به گفته وی، با اقدامات وزارت جهاد کشاورزی دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۱ میزان خرید گندم به ۷.۵ میلیون تن رسید و حدود ۴ میلیون تن واردات گندم انجام شد.
مهاجر گفت: در سال ۱۴۰۲ با توجه به افزایش میزان تولید، خرید گندم به ۱۰.۵ میلیون تن رسید که میزان واردات در این بخش به یک میلیون تن رسید.
خسارت سیل در استانهای جنوبی نگرانکننده نیست
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی افزود: از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از ۱.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شده که رقم مناسبی است و بهتازگی پرداختی به کشاورزان شروع میشود.
مهاجر درباره سیلابهای اخیر در استانهای جنوبی کشور از جمله خوزستان افزود: بارندگیهای اخیر در خوزستان خسارتزا بوده؛ اما مشکلی در تامین نیاز داخلی ایجاد نکرده است و نگرانی در این خصوص نداریم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.