به گزارش کنکاش فردا، در حاشیه نمایشگاه ایران هلث در رویداد تکنووست ۷ ایده در صنعت پزشکی معرفی شد
طرح مدبی
فائزه حسینی، طرح ارائه شده را با عنوان مدبی ذکر کرد و گفت: این طرح یک پلتفرم خود مراقبتی بارداری است.
وی افزود: این پلتفرم دارای باکسهای خود مراقبتی پریود، یائسگی و بیماریهای خود مراقبتی و استرس است.
به گفته وی این تیم برای توسعه ایده خود نیاز به ۴ میلیارد تومان سرمایهگذاری دارند.
سامانه پیشگیری از تداخلات دارویی
محمد مشایخی با بیان اینکه آینده سلامت ایران در دستان هوش مصنوعی است، از پیاده سازی سامانه ای برای پیشگیری از تداخلات دارویی خبر داد.
وی با بیان اینکه این سامانه مبتنی بر چت جی پی تی است، ادامه داد: از آنجایی که چت جی پی تی توانمندی صحبت کردن را دارد، ما از این قابلیت در حوزه دارویی بهره بردیم. چرا که عامل ۴۰ درصد مسمومیتهای دارویی تداخلات دارویی است، ضمن آنکه سومین عامل مرگ و میر ناشی از خطای پزشکی به شمار می رود.
این محقق با بیان اینکه کشورهای اروپایی برای کاهش تداخلات دارویی از متخصصان داروساز بالینی بهره می برند، گفت: تعداد متخصصان دارویی بالینی در ایران ۳۰۰ نفر در ازای ۱۶۰ هزار تختخواب است، ولی این عدد در کشورهای اروپایی یک متخصص در ازای ۵۰۰ تختخواب است.
مشایخی با بیان اینکه هوش مصنوعی این پلتفرم از طریق زبان فارسی به کلیه سؤالات پاسخ می دهد، اظهار کرد: از طریق چت جی پی تی مشاوره و پیگیری تداخلات دارویی صورت می گیرد. نظارت بر مصرف دوز داروها بر اساس پرونده پزشکی، بهبود مداوم بر اساس تازه ترین داده های پزشکی، امکان تحلیل دادههای پزشکی، تسهیل دسترسی کادر درمان به بانک اطلاعات دارویی و امکان سفارشیسازی از دیگر قابلیتهای این سامانه است.
این تیم برای توسعه محصول خود نیاز به ۵ میلیارد تومان سرمایهگذاری دارند.
تشخیص علائم حیاتی از طریق یادگیری عمیق
زهرا روشن، نماینده یکی از شرکتهای حاضر در این رویداد، گفت: در حال حاضر افرادی برای پایش علائم حیاتی خود باید به ابزارهای خانگی و بیمارستانی مراجعه کنند، ولی ما در این طرح کلیه ابزار را حذف کردیم.
وی ادامه داد: ما پایش علائم حیاتی چون فشار خون، ضربان قلب، سطح اکسیژن خون، سطح تمرکز را از طریق مدلهای یادگیری عمیق و پردازش سیگنال انجام می دهیم.
روشن، دسترسی به خدمات پزشکی با کمترین میزان هزینه، تسهیل پایش سلامت سالمندان و اقشار آسیب پذیر، امکان غربالگری و کنترل بیماریهای رایج چون فشار خون را از مزایای این روش دانست.
وی سرمایه مورد نیاز توسعه این ایده را ۴ میلیارد تومان عنوان کرد.
نرم افزار رژیم
اسلامی نیز با اشاره به عرضه نرم افزار اکسیژن فیت با بیان اینکه این اپلیکیشن یک برنامه سبک زندگی است، گفت: اجرای رژیم غذایی دارای هزینه های زیادی است و در برخی موارد دقیق نیستند و ما برای این منظور نرم افزاری را در حوزه سلامت و برنامه غذایی پیاده سازی کردیم.
وی کالری شماری غذا بر اساس مواد تشکیل دهنده، آگاهی از شرایط فعلی بدن، تنوع بالای هر وعده غذا را از مزیت های این نرم افزار دانست و یادآور شد: در این اپلیکیشن قابلیت هایی چون ارائه برنامه رژیم غذایی، ویرایش غذا، حالت روزه داری، تمرینات ورزشی و قدم شمار و آب شمار پیش بینی شده است.
به گفته وی این نرم افزار به زبان های انگلیسی، فارسی و عربی خدمات خود را ارائه میدهد.
داروخانه هوشمند
سجاد پردل از یکی از شرکتها با اشاره به چالشهای دسترسی به دارو، گفت: ما مشاهده کردیم که برخی از داروخانهها داروهایی داشتند که در حال انقضا است و برخی از داروخانهها به همان دارو دسترسی ندارند؛ از این رو ما پلتفرمی برای شبکه سازی میان داروخانه ها ایجاد کردیم.
وی افزود: در این پلتفرم امکان دسترسی به داروهای کمیاب و نایاب برای داروخانهها فراهم شده است.
تردمیل آبی
سید محسن موسوی از یکی از شرکتها استفاده از آب در پزشکی و هیدروتراپی را مربوط به قرن ۱۸ دانست و گفت: عدم امکان تنظیم ارتفاع و دمای آب برای هر شخص، عدم نظارت مستقیم بر روی بیماری و عدم وادار کردن بیمار به پیاده روی از چالش های آب درمانی است.
وی افزود: ما تردمیل آبی را عرضه کردیم که برای توسعه آن نیاز به ۵۵ میلیارد تومان سرمایهگذاری داریم.
درمان تومور مغز با ویروس
سیده نسیم میربهاری، درمان تومور بدخیم مغز را ایده یکی از شرکتها دانست و گفت: دستاورد این طرح هزینه کمتری نسبت به روش کارتی سلها دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فرآورده دارویی مبتنی بر سلولهای کشنده طبیعی روش نوین درمان تومورهای مغزی در بزرگسالان و کودکان است که از سوی محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان ارائه شد و به گفته آنها این روش نویدبخش در فاز کارآزمایی بالینی نشان داد که تا ۶۰ درصد میتواند در درمان مبتلایان مؤثر باشد و با این دستاورد کارآزمایی بالینی بر روی ۱۰ کودک مبتلا به گلیومهای مغزی غیر قابل جراحی و گلیومهای مقاوم به درمان، انجام شده و تحت سلول درمانی با این سلولها قرار گرفتهاند.
رئیس کمیته علمی کنفرانس مدیریت فناوری گفت: هوش مصنوعی کشور را تحت تاثیر قرار داده و میدهد و باید در همه ابعاد درباره آن چارهاندیشی و به نفع کشور از آن بهرهبرداری کرد.
«بهبود عملکرد سیستمهای مخابرات فیبرنوری مبتنی بر تسهیم تقسیم فضایی» عنوان طرح پسادکتری محمدعلی امیرآبادی است که با راهنمایی سیدعلیرضا نظامالحسینی و حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام شده است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام کرد: آمارها نشان میدهند که تعداد بانوان مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکتهای دانشبنیان از ۱۰۹۲ نفر در سال ۱۴۰۰ به ۲۲۵۰ نفر تا پایان ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ رسیده است که رشد دو برابری را نشان میدهد.
دیدگاه بسته شده است.