به گزارش کنکاش فردا، عباس عراقچی در نشست خبری دیپلماسی آب، با تاکید بر تجارت آب مجازی، با اشاره به اینکه تا چند سال پیش موضوع بحران آبی برای همگان و مسئولان آشکار نبوده است، گفت: در حال حاضر از آن مرحله عبور کردهایم و اکنون در شرایطی هستیم که در رسانهها مطالب مختلفی در مورد مسائل مربوط به آب، فرونشست زمین،کاهش شدید سفرههای زیرزمینی، خشک شدن تالابها مطرح است.
دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به مسائل اخیر اصفهان درباره بحران آب، افزود: وظیفه ما در شرایط فعلی کشور آگاهی بخشی به جامعه و مسئولین است که حل معضل آب راهحل سریع، جادویی و سحرآمیز ندارد و همانطور که این بحران سالها طول کشیده تا بروز کند بنابراین برای بازگشت به شرایط قبلی در صورتی که امکانپذیر باشد یا حداقل احیای منابع آبی و بازگرداندن به شرایط مطلوب باید مسیر بسیار طولانی طی شود و به مجاهدت نیاز است و برای آن باید سیاستهای سفت و سخت و نظارت قوی داشته باشیم و واکنش داشته و در اصفهان نمود آن ار مرا دادیم و توجه عمومی ایجاد شده است.
عراقچی اظهار داشت: باید بسیاری از سیاستها و برنامهها برای حل بحران آب تغییر کند و باید بسیاری از امور به صورت جدی تغییر کند.
دبیر شورای راهبردی روابط خارجی افزود: حل معضل آب راهحلهای متعددی دارد و اقدامات متعددی باید صورت گیرد که شاید مهمترین آن توجه به آمایش سرزمین است و باید همه سیاستهای صنعتی و کشاورزی براساس آمایش سرزمین باشد و لازم است تا در بسیاری از سیاستهای مربوط به آن تغییر الگوی کشت و مصرف صورت گیرد.
وی با اشاره به دیپلماسی آب که در چند سال گذشته وزارت خارجه به آن ورود کرده است، گفت: در دیپلماسی آب مسائلی از قبیل اینکه سیاست خارجی چگونه مدیریت آبهای فرامرزی را در جهت تامین آب کشور برعهده گیرد، مطرح است.
عراقچی اظهار داشت: در این مقوله بحثهای متعددی وجود دارد و مباحث مختلفی در دستور کار وزارت امور خارجه قرار دارد و در نشست امروز که با همکاری دانشگاه امام صادق و اندیشکده مطالعات دیپلماسی اقتصادی برگزار شده ابعاد مختلف دیپلماسی آب مورد بررسی قرار میگیرد.
وی افزود: آب مجازی حاکی از میزان آبی است که در روند تولید یک کالا صرف میشود تا یک کالا به مرحله تکامل برسد، بنابراین میزان مصرف آب از ابتدا تا انتهای تولید کالا اندازهگیری میشود.
عراقچی با اشاره به کمبود منابع آبی کشور گفت: در کشور ما باید تولید، صادرات و واردات کالا بر مولفه آب منطبق باشد تا بعد از آن برای تولید، صادرات و واردات کالاهای مختلف تصمیمگیری شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.