به گزارش کنکاش فردا، «فیروز قاسمزاده» افزود: باتوجهبه اینکه بر اساس مدلهای اقلیمی، شانس وقوع شرایط زیر نرمال از نظر نزولات جوی و نیز گرمای بالای نرمال در پاییز پیشرو بالا است، مدیریت مصرف آب برای کاهش فشار به منابع آبی امری اجتنابناپذیر است.
وی بیانداشت: در حال حاضر که تا پایان سال آبی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ کمتر از یک ماه مانده، بارش کشور ۲ درصد بیشتر از نرمال و ۱۹ درصد بیشتر از سال گذشته بوده است.
قاسم زاده ادامهداد: با این حال باتوجهبه تداوم سالهای خشک در سه سال آبی گذشته، آورد رودخانهها جبران نشد؛ بهطوریکه بهعنوان یک شاخص، ورودی به مخازن سدها با وجود رشد ۶ درصدی نسب به سال گذشته، نسبت به متوسط پنج ساله با کاهش ۱۴ درصدی روبهرو بوده است.
سخنگوی صنعت آب، میزان پرشدگی سدهای کشور را در حال حاضر ۵۱ درصد دانست و اضافهکرد: با تمرکز بر مدیریت مصارف، این میزان در مقایسه با سال گذشته با افزایش ۱۱ درصدی و در مقایسه با مقدار متوسط پنج ساله با افزایش ۶ درصدی همراه است.
وی اظهار داشت: در سال آبی جاری بر اساس شبکه مبنای بارانسنجی وزارت نیرو، به دلیل بارش متفاوت در مناطق مختلف کشور، تغییرات استانها نسبت به نرمال در دامنه ۱۷ درصد کاهش تا ۵۲ درصد رشد متغیر بوده است، و استانهای بوشهر، تهران، چهارمحالوبختیاری، قزوین، فارس و سمنان با بیشترین کاهش بارش در شرایط زیر نرمال قرار داشتهاند.
قاسم زاده خاطرنشانکرد: بهطور کلی بارشهای ۱۷ استان بالای نرمال بوده است که استانهایی چون یزد، سیستان و بلوچستان، ایلام، آذربایجان غربی بالای ۲۰ درصد رشد داشتهاند.
پُرشدگی ۳۰ درصدی سدهای تهران
سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به اینکه همین امر باعث شده است درصد پرشدگی مخازن سدها نیز در استانهای مختلف متفاوت باشد، گفت: به طور مثال سدهای تهران در حال حاضر دارای ۳۰ درصد پرشدگی هستند که نسبت به متوسط پنج ساله با کاهش ۱۹ درصدی مواجه هستند.
وی افزود: در چنین شرایطی توجه به امر مدیریت مصرف ضروری است تا از این طریق بتوان اثرات کاهش منابع آبی و بارشهای زیر نرمال احتمالی در پاییز پیش رو را جبران کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس رزمایش نظارت بر عرضهکنندگان سموم کشاورزی در این استان با هدف پیشگیری از توزیع سموم غیرمجاز و ساماندهی زنجیره توزیع و عرضه آفت کش ها آغاز شد.
مدیر عامل گروه پترو پارس گفت: در راستای کاهش ناترازی گاز کشور، تولید و بهرهبرداری از هفتمین چاه فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه فصل سرما آغاز شد.
مجری طرح مواد و عناصر معدنی حیاتی و راهبردی ایمیدرو اعلام کرد: این سازمان برای تامین مواد معدنی حیاتی و راهبردی کشور، پنج راهکار را طی امسال اجرایی کرده است.
یکی از مهمترین پیشنیازهای ترقی و پیشرفت بنگاههای اقتصادی در فضای رقابتی کسبوکار امروز، تولید کالاها و محصولات رقابتپذیر و با کیفیت بالا است. کیفیت محصول، همواره عاملی برای اعتبار بخشیدن به جایگاه برند سازمانی در ذهن مشتریان و جلب رضایت آنها محسوب میشود. از این رو، شرکت جهان فولاد سیرجان در سالهای اخیر بر ارتقای کیفیت محصولات مطابق با استانداردهای بینالمللی و همراستا با انتظارات مشتریان متمرکز شده است. گستردگی زنجیره ارزش در این مجموعه که به عنوان مزیت رقابتی ارزشمندی نیز تلقی میشود، بر اهمیت حفظ و ارتقای کیفیت محصول میافزاید. بنابراین راهبردهای این شرکت در سالهای اخیر به سمت مدیریت کیفیت کارآمدتر و جامعتر هدایت شدهاند. دریافت گواهینامهها و استانداردهای ملی و بینالمللی، مهر تاییدی بر کیفیت محصولات این شرکت است. شرکت جهان فولاد سیرجان با توجه به توانمندی در تولید محصولات باکیفیت و چشماندازهای خود، طرحهای افزایش ظرفیت تولید و توسعه سبد محصول را در دستور کار دارد و با بهرهبرداری از این طرحها و عرضه محصولات باکیفیت، نقش و جایگاه این شرکت در بازار داخلی و بینالمللی ارتقا مییابد.
دیدگاه بسته شده است.