به گزارش کنکاش فردا، صندوق بینالمللی پول با اشاره به اقدام اخیر السالوادور در قانونی کردن بیت کوین و آماده شدن این کشور برای راهاندازی یک شهر بیت کوین هشدار داد، بیت کوین تهدیدی قابلتوجه برای مصرفکنندگان است.
این صندوق اعلام کرد : در حالیکه ارزهای مجازی و پول دیجیتال قابلیت افزایش کارآمدی سیستمهای پرداخت را دارند، اما تصمیم السالوادور برای قانونی اعلام کردن بیت کوین یک اقدام مخاطرهآمیز بوده است.
این صندوق با تاکید بر تقویت قوانین مربوط به ارزهای مجازی و افزایش نظارت بر این اکوسیستم جدید پرداخت اعلام کرد: با توجه به بیثباتی بالای قیمت بیت کوین، استفاده از آن بهعنوان یک ارز قانونی خطرات قابلتوجهی برای امنیت مصرفکنندگان و یکپارچگی و ثبات مالی دارد.
السالوادور از ماه سپتامبر بیت کوئین را در کنار دلار آمریکا یک ارز قانونی اعلام کرده و اولین کشور در دنیاست که این ارز مجازی را به رسمیت میشناسد. دولت این کشور از آن زمان یک سیستم کیف پول الکترونیکی با عنوان «چیوو» ایجاد کرده که به شهروندان اجازه میدهد با بیت کوین پرداخت و سکههای دیجیتال را به دلار آمریکا تبدیل کنند.
صندوق بینالمللی پول خواستار تصویب قوانین بیشتری برای حفاظت از مصرفکنندگان و مقابله با پولشویی و تروریسم مالی شدهاست.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.