به گزارش کنکاش فردا، در راستای اجرای کامل پروژه حفاری چاههای درونمیدانی (Infill) در میدان مشترک پارس جنوبی، این طرح به چهار شرکت ایرانی واگذار شد تا ظرفیت تولید گاز از این میدان مشترک روزانه حدود ۳۶ میلیون مترمکعب افزایش یابد.
شرکت پتروپارس که یکی از این چهار شرکت ایرانی است، حفاری ۸ حاقه چاه را به منظور افزایش ۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز در دستور کار دارد که یکی از این چاهها قرار است تا آذرماه امسال به مدار بهرهبرداری وارد شود.
ثقفی – سرپرست شرکت پتروپارس در این باره گفت: با توجه به ناترازی گاز در کشور و خصوصا در فصل سرما تصمیم بر این شد تا به جای حفاری batch drilling در سکوی SPD۱ که چاهها در سال آینده به مرحله تولید میرسیدند، یک چاه تا مخزن حفاری تکمیل شده و تا آذر ماه ۱۴۰۳ تولیدی شود؛ بدین منظور تمهیدات ویژهای در برنامه ریزیهای عملیات حفاری و تولیدی کردن چاه مذکور صورت گرفته است.
در میدان مشترک پارس جنوبی در سمت ایران، همانطور که سکوی ۱۲c در فاز ۱۲ به علت کاهش ظرفیت تولید در محل این سکو، از مدار خارج شد و این سکو به محل ۱۱B انتقال یافت؛ دیر یا زود، این اتفاق برای دیگر سکوها در فازهای مختلف پارس جنوبی خواهد افتاد و تنها راهکار جلوگیری از افت فشار و کاهش تولید، حفر چاههای جدید برای جبران کاهش تولید و به اجرا درآمدن طرح کلان فشارافزایی است.
بهمنظور جبران کاهش تولید از پارس جنوبی، طرح مهم حفاری ۳۵ حلقه چاه جدید در این میدان مشترک تعریف شده که مدتها این طرح در مرحله کلیدخوردن و برگزاری مناقصات مربوطه بود؛ تا اینکه آبان ماه ۱۴۰۲ حفاری ۳۵ حلقه چاه درون میدانی پارس جنوبی با اعتبار یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار و با هدف افزایش بهره وری و نگهداشت تولید گاز به چهار شرکت حفاری و اکتشاف و تولید ایرانی واگذار شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.