به گزارش کنکاش فردا، عملیات پاکسازی و تمیزکاری هفت رآکتور اصلی خط تولید «پیویسی» پتروشیمی غدیر بهعنوان پروژه کلیدی رفع موانع و گلوگاههای تولید در این مجتمع، با همت و اراده متخصصان این شرکت و قبول ریسک از سوی مدیرعامل، برای نخستین بار در پنج سال گذشته با استفاده از امکانات و ظرفیتهای داخلی بدون حادثه و با موفقیت انجام شد.
با اجرای این پروژه، افزون بر بهبود کمّی و کیفی تولید محصولات، ظرفیت تولید روزانه «پیویسی» غدیر از ۳۰۰ به حدود ۴۲۰ تن در روز رسیده که به عبارت دیگر با رفع موانع تولید ماهانه بیش از ۳ هزار تن به تولید پیویسی پتروشیمی غدیر افزوده شده است.
در کنار افزایش توان تولید، صرفهجویی در مصرف آب کولینگ، کاتالیست و بهبود راندمان و فرآیند تولید از دیگر اهداف اجرای این پروژه است که با ایجاد کارگروه فنی به ریاست مدیرعامل جدید پتروشیمی غدیر، دلایل مختلف کاهش تولید پیویسی بهدلیل اختلال در فعالیت رآکتورهای این مجتمع پتروشیمی بررسی و سرانجام با اجرای این پروژه مشکلات و موانع تولید بهطور کامل برطرف میشود.
بر اساس این گزارش، در صورت تأمین پایدار و مطمئن خوراک از سوی بالادستی امکان تولید بالاتر از ظرفیت طراحیشده در پتروشیمی غدیر فراهم شده است و پیشبینی میشود امکان ثبت حدنصاب جدید تولیدی تا پایان امسال فراهم شود؛ افزون بر این در راستای برنامه استمرار تولید پتروشیمی غدیر بهزودی عملیات تعویض یکی از مبدلهای واحد «ویسیام» انجام میشود.
شرکت پتروشیمی غدیر دارای ظرفیت تولید سالانه ۲۷۰ هزار تن محصول شامل ۱۲۰ هزار پلیوینیل کلراید «پیویسی» و ۱۵۰ هزار تن «ویسیام» وینیل کلراید منومر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی «بندر ماهشهر» است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.