به گزارش کنکاش فردا، نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات جیتکس (GITEX) دُبی به عنوان بزرگترین رویداد فناوری و استارتاپی صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا هر ساله میزبان شرکتهای پیشرو از سراسر دنیا است.
پاویون جمهوری اسلامی ایران با مجوز سازمان توسعه تجارت ایران و همکاری وزارت امور خارجه برای دومین سال متوالی با حضور ۱۲ شرکت ایرانی به منظور ارتقا صدور خدمات فنی و مهندسی و تبادل فنی در سطع منطقه و جهان مبنی بر توسعه دیپلماسی صادرات محور در این نمایشگاه حضور دارد.
غلامرضا رضائیان دبیر اجرایی پاویون ایران گفت: پاویون جمهوری اسلامی ایران در سالن ۱۴ سالن پاویون کشور ها است و تمرکز پاویون در راستایی برگزاری جلسات چهره به چهره با شرکتهای حاضر در نمایشگاه خواهد بود.
به گفته وی برگزاری پاویونهای ایران در نمایشگاههای جهانی یکی از موثرترین و معتبرترین ابزارهای توسعه بازارهای فناورانه و جذب سرمایه گذاران خارجی است.
پاویون ایران در سالن ۱۴ سالن پاویون های کشورها جانمایی شده است که در این سالن کشورهای روسیه، ایتالیا، ترکیه، قبرس، هندوستان، مصر، تونس، اسلونی، عربستان، کانادا، آفریقای جنوبی، لیتوانی، آذربایجان به صورت پاویون حضور دارند، ایران میتواند از ظرفیت برخی رویدادهای منطقه خصوصا جیتکس دبی به عنوان فراهمکننده مقدمات حضور صادرکنندگان و تولیدکنندگان در بازارهای جهانی استفاده و با معرفی توانمندیهای خود و جذب مشتریان بالقوه، به بازارهای جهانی برای ارائه محصولات و خدمات راه یابند.
براساس این گزارش چهل و چهارمبن نمایشگاه جیتکس با حضور ۶ هزار و ۵۰۰ شرکت از ۱۸۰کشور جهان در دبی برگزار میشود. حضور در این نمایشگاه، فرصتی استثنایی برای معرفی محصولات و خدمات به بازارهای جهانی و ایجاد شبکه ارتباطی با سایر فعالان حوزه فناوری است.
پیش از این (۲۶ شهریورماه) معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به منظور حمایت از شرکتهای دانشبنیان ایرانی و معرفی توانمندیهای کشور در حوزه فناوریهای نوین از تمامی شرکتهای فعال در حوزه اتصالپذیری و ارتباطات با محوریت «امنیت سایبری»، «هوشمندسازی و اینترنت اشیا»، «ماهواره و سنجش از دور»، «مخابرات» و «ارتباطات» دعوت کرده تا با حضور در پاویون ایران در چهل و چهارمین نمایشگاه بینالمللی جیتکس دبی از این فرصت برای معرفی محصولات و خدمات خود استفاده کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.