به گزارش کنکاش فردا، «مهدی اسلام پناه» امروز در آیین گرامیداشت هفته استاندارد در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی اظهار داشت: در دوره ۳۵ ماهه تحولی سازمان ملی استاندارد، با تاکید و اهتمام بر جوانگرایی و چرخش نخبگانی، ارتقای جایگاه زنان، هوشمندسازی و ارتقای شفافیت با حذف امضاهای طلایی و سامانه محوری، تاکید بر حکمرانی عالمانه و حقوق عامه، ارتقای چشمگیر جایگاه سازمان استاندارد و عضویت در ۷۰۲ کمیته تخصصی محقق شد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ادامهداد: در این مدت ۶۵ هزار و ۶۹۵ رای در استانداردهای بین المللی به ثبت رسید و عضویت در مجامع بین المللی که از فرایندهای سخت بود محقق شد.
وی با اشاره به جهانی شدن امضای ایرانی و همترازی ها استاندارد ایران در عرصه بین المللی، گفت: از افتخارات سازمان ملی استاندارد، اجباری کردن استانداردها بود که در همین راستا استانداردهای پوشاک، نوشت افزار و کاغذ کتاب درسی به روز رسانی شد.
اسلام پناه ابراز داشت: همچنین اجرای تکالیف و ماموریت های قانونی معوقه، توقف تولید هشت خودرو، انجام آزمون های مختلف، تولید جعبه امن نمونه برای مشتقات نفتی، کسب رتبه شفافیت در دستگاه های اجرایی و کسب رتبه برتر در جشنواره «شهید رجایی» رقم خورد.
وی گفت: برنامه ها و اقدامات تحولی سازمان استاندارد با حداقل نیروی انسانی و بودجه سازمانی بوده است، با این حال نیت ما در سازمان پشتیبانی حقوقی از مدیران کنترل کیفیت و خانواده استاندارد است.
رئیس سازمان ملی استاندارد با تاکید بر اینکه افزایش کیفیت و استانداردسازی بدون بخش خصوصی محقق نمی شود، گفت: استانداردسازی بدون همکاری تشکل ها، نخبگان و اتاقهای بازرگانی از مرحله نظارت تا فرهنگسازی امکان پذیر نخواهد بود و با شکل گیری تشکل ها و انجمن ها شاهد ارتقای کیفیت خواهیم بود.
وی از دولت چهاردهم درخواست کرد تا در جهت قانون تقویت و توسعه استاندارد یاری کرده و در تامین نیروی نخبه، بودجه سازمانی و تجهیز آزمایشگاه ها حمایت کند تا استانداردسازی و کیفی سازی به طور کامل محقق شود.
مراسم گرامیداشت هفته استاندارد با شعار «استانداردها، مشارکت مردمی، جهش تولید و توسعه اقتصادی» با حضور مسئولان در اجلاس سران در حال برگزاری است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان تنها دانشکده فرش کشور، با هدف تکمیل هرم تحصیلی رشته فرش در ایران، موفق به کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری «مطالعات فرش» شد.با تصویب مقطع دکتری مطالعات فرش و اخذ مجوزهای لازم، پذیرش دانشجو از مهرماه سالجاری آغاز میشود.
به صورت عادی برای نتیجه مذاکرات میان ایران و آمریکا دو سناریو پیشبینی میشود؛ اول توافق و رفع تحریمها، دوم شکست مذاکرات و تشدید تحریمها.
بازارهای جهانی با وجود تحریمهای جدیدی که از سوی دولت آمریکا بر صنعت نفت ایران تحمیل شده، همچنان تشنه طلای سیاهی است که از سرزمین آریاییها استخراج می شود و به اذعان کارشناسان داخلی و خارجی و تجربه بیش از یک دهه گذشته نشان می دهد که نفت ایران تحریم شدنی نیست.
دیدگاه بسته شده است.