به گزارش کنکاش فردا، دکتر حسن سالاریه، معاون وزیر و سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران در بازدید اخیر خود از پژوهشکده مکانیک شیراز که با هدف بررسی عملکرد و پیشرفتهای پژوهشی در این مرکز و بررسی مشکلات و چالشهای مربوط به این پروژهها انجام گرفت، به اهمیت پژوهشهای فضایی و نقش آن در توسعه فناوریهای نوین اشاره کرد و ضمن تشکر از تلاشهای صورت گرفته در پژوهشکده مکانیک، بر لزوم تسریع در انجام پروژهها تأکید کرد.
سالاریه بر اهمیت همکاریهای بینسازمانی و استفاده از ظرفیتهای موجود در کشور برای پیشبرد اهداف علمی تأکید کرد.
دکتر وطنخواه، سرپرست پژوهشکده مکانیک نیز گزارشی جامع از عملکرد این پژوهشکده ارائه داد که شامل جزئیات فعالیتهای انجام شده و آخرین زمان بندی انجام این پروژهها بود.
وی به روند پیشرفت پروژههای مختلف و چالشهایی که در این مسیر وجود داشت، اشاره کرد.
به نقل از پژوهشگاه فضایی ایران، در این جلسه، گروههای پژوهشی مختلف نیز توانمندیهای خود را ارائه دادندکه شامل موارد زیر بود:
گروه ذخیرهسازهای انرژی: این گروه به توسعه فناوریهای نوین در زمینه ذخیرهسازی انرژی پرداخت و پروژههایی را در زمینههای مختلف مانند باتریهای پیشرفته و سیستمهای انرژی تجدیدپذیر به انجام رسانده است. توانمندیهای این گروه در ایجاد راهکارهای پایدار و مؤثر برای مدیریت انرژی در سیستمهای فضایی برجسته است.
گروه حسگرهای فضایی: این گروه بر روی طراحی و توسعه حسگرهای پیشرفته برای مأموریتهای فضایی کار میکند. توانمندیهای این گروه شامل ایجاد حسگرهای دقیق برای جمعآوری دادههای محیطی و بهبود کیفیت سنجش در فضا است. نتایج بهدستآمده از پروژههای این گروه تأثیر زیادی بر موفقیت مأموریتهای فضایی خواهد داشت.
گروه محمولههای سنجشی: این گروه مسؤول طراحی و توسعه محمولههای سنجشی برای مأموریتهای فضایی است و توانمندیهای آن شامل توسعه تکنیکهای نوین در سنجش و تجزیه و تحلیل دادهها است. این گروه به پیشرفتهای قابل توجهی در پروژه سار فضاپایه دست یافته که میتواند به بهبود کیفیت دادههای دریافت شده از فضا کمک کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فرآورده دارویی مبتنی بر سلولهای کشنده طبیعی روش نوین درمان تومورهای مغزی در بزرگسالان و کودکان است که از سوی محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان ارائه شد و به گفته آنها این روش نویدبخش در فاز کارآزمایی بالینی نشان داد که تا ۶۰ درصد میتواند در درمان مبتلایان مؤثر باشد و با این دستاورد کارآزمایی بالینی بر روی ۱۰ کودک مبتلا به گلیومهای مغزی غیر قابل جراحی و گلیومهای مقاوم به درمان، انجام شده و تحت سلول درمانی با این سلولها قرار گرفتهاند.
رئیس کمیته علمی کنفرانس مدیریت فناوری گفت: هوش مصنوعی کشور را تحت تاثیر قرار داده و میدهد و باید در همه ابعاد درباره آن چارهاندیشی و به نفع کشور از آن بهرهبرداری کرد.
«بهبود عملکرد سیستمهای مخابرات فیبرنوری مبتنی بر تسهیم تقسیم فضایی» عنوان طرح پسادکتری محمدعلی امیرآبادی است که با راهنمایی سیدعلیرضا نظامالحسینی و حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام شده است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام کرد: آمارها نشان میدهند که تعداد بانوان مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکتهای دانشبنیان از ۱۰۹۲ نفر در سال ۱۴۰۰ به ۲۲۵۰ نفر تا پایان ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ رسیده است که رشد دو برابری را نشان میدهد.
دیدگاه بسته شده است.