به گزارش کنکاش فردا، علی احمدیپور در این باره گفت: صنعت انتقال نفت بیوقفه در حال انجام وظایف خود و انتقال فرآوردههای نفتی و نفت خام بهصورت ایمن و پایدار از طریق شبکه خطوط لوله در سراسر کشور است.
وی با اشاره به میزان انتقال در نیمه نخست امسال تصریح کرد: از ابتدای فروردین تا پایان شهریور، از بستر شبکه خطوط لوله، ۳۷ میلیارد لیتر نفت خام و ۳۳ میلیارد لیتر انواع فرآورده نفتی به مبادی مصرف انتقال داده شده است.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران درباره سوخترسانی به نیروگاهها بیان کرد: در این مدت همچنین حدود یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاههای متصل به شبکه خطوط لوله ارسال شده است.
احمدیپور اظهار کرد: با توجه به آغاز فصل سرما و اهمیت تأمین سوخت زمستانی صنعت انتقال نفت با تلاش شبانهروزی همکاران خدوم و متخصص در مناطق عملیاتی دوازدهگانه این شرکت و نظارتهای مستمر در تلاشند مانند همیشه این فرایند مهم محقق شود.
وی با بیان اینکه بهرهبرداری و اجرای پروژههای جدید بهمنظور توسعه خطوط لوله علاوه بر اینکه به بهینهسازی مصرف سوخت منجر خواهد شد، ایمنی و کاهش قاچاق سوخت را نیز بهدنبال خواهد داشت، تصریح کرد: به همین منظور پروژه انتقال خط لوله ۲۶ اینچ جدید بندرعباس – سیرجان – رفسنجان نیز در آستانه بهرهبرداری قرار گرفته است که با ظرفیت انتقال روزانه ۳۰۰ هزار بشکه، نقش مهمی در چرخه انتقال ایفا خواهد کرد.
به گفته مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، این خط لوله فرآوردههای تولیدی پالایشگاههای بندرعباس و ستاره خلیجفارس را از بندرعباس به سیرجان منتقل خواهد کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فرآورده دارویی مبتنی بر سلولهای کشنده طبیعی روش نوین درمان تومورهای مغزی در بزرگسالان و کودکان است که از سوی محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان ارائه شد و به گفته آنها این روش نویدبخش در فاز کارآزمایی بالینی نشان داد که تا ۶۰ درصد میتواند در درمان مبتلایان مؤثر باشد و با این دستاورد کارآزمایی بالینی بر روی ۱۰ کودک مبتلا به گلیومهای مغزی غیر قابل جراحی و گلیومهای مقاوم به درمان، انجام شده و تحت سلول درمانی با این سلولها قرار گرفتهاند.
معاون فنی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران گفت: سوخت نیروگاه کاشان با اتصال انشعاب از خط نفتی ۲۰ اینچ نائین کاشان ری، از طریق منطقه تهران تأمین خواهد شد.
منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی کشور به شمار میرود که با ایجاد بستر مناسب برای جذب سرمایه و توسعه متوازن زیرساختهای ضروری برای صنایع انرژیبر، نقش بسزایی در تحقق توسعه و تولید پایدار ایفا میکند. سیاستگذاریها و برنامهها در این منطقه به گونهای تدوین و اجرا میشوند که با جذب سرمایه کافی، بیشترین امکانات و مزایا برای تولیدکنندگان ایجاد شود که در این راستا میتوان به سرمایهگذاری در توسعه ظرفیتهای اسکلههای حمل و بارگیری، تخصیص زمین برای احداث نیروگاه و تعریف و سرمایهگذاری در پروژههای گازرسانی اشاره کرد. به طور کلی، سرمایهگذاریهای هدفمند منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در سالهای اخیر، منجر به توسعهای متوازن در زنجیرههای ارزش شده است؛ به طوری که میتوان این منطقه را قطب ویژه توسعه معدنی و صنعتی در کشور به شمار آورد.
عضو هیئت مدیره و معاون اجرایی شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: در سالیان اخیر توانستهایم با توسعه کمی و کیفی تولیدات خود، بخش عمدهای از نیاز کشور را به ورقهای فولادی آلیاژی و «API» رفع کنیم و علاوهبراین با توسعه بازارهای صادراتی، نام خود را به عنوان یک برند معتبر در بازارهای جهانی و بینالمللی برجسته کنیم.
دیدگاه بسته شده است.